IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS Samoprozvanih “NIKŠIĆKIH KOBRI” iz Kovačevićeve “ekipe”: Ispred Cetinjskog manastira pozivaju na okupljanje petog… (foto)

U vrijeme dok je Cetinje bilo pod policijskom opsadom zbog boravka predsjednika Erdogana, grupa ekstremističkih muškaraca koji sebe nazivaju ‘niškićkim kobrama’ okupila se ispred Cetinjskom manastira i preko društvene mreže Facebook slala poruku istomišljenicima i neistomišljenicima da se vide 5. septembra na istom tom mjestu.

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… nedelja, 29.08. 2021… 09: 04… UŽAS Samoprozvanih “NIKŠIĆKIH KOBRI” iz Kovačevićeve “ekipe”: Ispred Cetinjskog manastira pozivaju na okupljanje petog… (foto)

Danas su na Cetinje bili Slavko Đukić, Stanko Čoka ČvorovićŽeljko PejovićRadovan Guzina iz Nikšića koji su dio ekipe koju okuplja predsjednik Nikšića Marko Kovačević za 05. septembar, kada je planirano ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju, saznajemo nezvanično.

Kako nezvanično saznajemo u pitanju su ekstremni četnici, više puta krivično i prekršajno procesuirani.

Čitaj još:   SARAJEVO NOVI PODACI: Enorman broj zaraženih od virusa korona, novi slučajevi u čak pet gradova u Federaciji… (foto)

Samoprozvane “Nikšićke kobre”, sastaje se kada god ima neko dešavanje na Cetinju, kao “obezbjeđenje manastiru”.

“Nalazimo se ispred Cetinjskog manastira naše svetinje. Vidmo se petog ljudi”, govori Đukić koji je kao i ostatak grupe obučen u majicama sa srbijanskom zastavom.

Nikšićka policija uhapsila je prošle godine Đukića zbog sumnje da je počinio krivično djelo povreda ugleda Crne Gore. Njegova objava na Facebooku uvrijedila je mnoge.

izvor Standard.co.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more