IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

INCIDENT NA JADRANSKOJ OBALI: Napravila nered u restoranu, pokušavala udariti policajce, jednog je i ugrizla… (foto)

Turistkinja 40-godišnja poljska državljanka narušavala je javni red i mir tako da je ulazila u kuhinju, uzimala hranu namijenjenu drugim gostima i ometala rad uposlenih…

ROVINJ: Regija, Putovanja, vijesti… ponedeljak, 30.08. 2021… 10: 34… INCIDENT NA JADRANSKOJ OBALI: Napravila nered u restoranu, pokušavala udariti policajce, jednog je i ugrizla… (foto)

Bizaran incident dogodio se u četvrtak, 26. augusta oko 18 sati, u ugostiteljskom objektu u jednom turističkom naselju na području Rovinja.

Tako je 40- godišnja poljska državljanka narušavala je javni red i mir tako da je ulazila u kuhinju, uzimala hranu namijenjenu drugim gostima i ometala rad djelatnika.

Nakon što su je zaštitari udaljili iz objekta, nastavila je s narušavanjem javnog reda i mira kod bazena. S takvim ponašanjem nastavila je i nakon dolaska policije, piše Glas Istre.

Vikala je, pružala otpor policijskim službenicima te ih je pokušala udariti, a tokom vožnje u službenom vozilu jednog policijskog službenika je ugrizla za ruku i lakše ga povrijedila.

Čitaj još:   Vučić iz Beograda: Ponovo je čuo sve što MILO Đukanović nije rekao... (foto i video)

Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 40-godišnja poljska državljanka počinila krivično djelo prisila prema službenoj osobi.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira,protiv 40- godišnjakinje je pokrenut prekršajni postupak, dok se zbog sumnje da je počinila krivično djelo prisila prema službenoj osobi, protiv osumnjičene podnosi krivična prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

izvor Glas Istre

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more