IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LJETO JOŠ NIJE GOTOVO: Vrijeme koje nas očekuje narednih dana… (foto)

Danas je pretežno oblačno vrijeme s kišom u većini područja, na jugu grmljavina…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, vijesti… ponedeljak, 30.08. 2021… 09: 34…  LJETO JOŠ NIJE GOTOVO: Vrijeme koje nas očekuje narednih dana… (foto)

Danas sunčano uz malu do umjerenu oblačnost…

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle i niske naoblake. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 8 do 13, na jugu do 16, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 27 stepeni. 

U Sarajevu pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima je moguća umjerena naoblaka. Jutarnja temperatura oko 9, dnevna oko 22 stepena.

Narednih dana je u BiH bilo pretežno oblačno vrijeme s kišom u većini područja. U Hercegovini je zabilježena grmljavina.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 6 stepeni, Ivan-sedlo 9, Bihać i Tuzla 12, Bugojno, Gradačac i Sarajevo 13, Sanski Most 14, Livno i Zenica 15, Široki Brijeg 21, Grude i Mostar 22 te Neum 25 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Čitaj još:   POLA CRNOGORACA OVISNO O KOCKANJU: Reakcija vlasti ŠOKANTNA! (foto i video)

U utorak u Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Poslijepodne u večernjim satima u Bosni se očekuje kiša ili lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura od 9 do 15, a dnevna od 18 do 28°C.

U srijedu u Bosni pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima u većini područja. U Hercegovini pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od 10 do 16, a dnevna od 18 do 29°C.

U četvrtak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz postepeno razvedravanje tokom poslijepodneva. U Hercegovini sunčano uz malu oblačnost. Jutarnja temperatura od 9 do 15, a dnevna od 18 do 30° C.

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more