IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 1. septembar 2021. godine…

Novo poznatsvo za Ovna, Bik i Rak u zajedničkom poslu, Blizanci i Djevica u ljubavi, Lav dobar u poslu, klimavo u ljubavi, novčani priliv za Vage, Škorpija koncentrisana na finansije, Strijelac zahtjevan, Jarac nategnuto, neprijatno iznenađenje za Vodoliju, dobitak za Ribe. Ovo je dnevni horoskop za 01.09.2021. godine.

OVAN

Očekuju vas neke nove komplikacije na poslu. Imate dosta stresa i teško vam je da sa svim problemima izađete na kraj. Na prvom mjestu vam je iskrenost između vas i voljene osobe. Moguć je nizak pritisak.

BIK

Povedite računa o poslovima koji su vam u prošlosti ostalo nedovršeni jer bi sada oni mogli da se vrate u vidu većih komplikacija. Još uvjek niste sigurni da li želite ozbiljnu vezu. Imate mnogo energije u sebi.

BLIZANCI

Potrudite se da odložite važne odluke jer vam današnji dan nije ni malo povoljan za posao. Osoba koja vam se dopada nije pokazala dovoljno interesovanja prema vama i zato ste nezadovoljni. Osjetljive kosti i kičma.

RAK

Moguće je da niste baš spremni konačne odluke i da neke poslovne promjene odlažete za sada. Pred vama je prilika da popravite odnos sa osobom do koje vam je stalo. Naćićete kompromis i riješiti probleme. Pijte više vode.

LAV

Nepovoljan je dan pred vama pa se čuvajte neke manje štete kada je u pitanju vaš posao. Ukoliko već imate partnera, u narednom periodu ćete uspjeti da dođete do važnih odluka za zajedničku budućnost. Problemi sa holesterolom.

Čitaj još:   BEOGRAD: Najteži dan, izgubljen prvi ljudski život, registrovano 135 zaraženih od korone virusa...(foto)

DJEVICA

Niste zadovoljni okolnostima koje imate na polju posla. Spremni ste da se posvetite ostvarenju ozbiljnijih promjena. Ne želite da izgubite partnera i trudite se oko vaše veze. Provjeravajte krvni pritisak redovno.

VAGA

Pod velikim ste pritiskom i posao vam sve više unosi stres u svakodnevni život. Pokažite voljenoj osobi spremnost na kompromise. Očekuje vas prilika da se vaš odnos veoma značajno poboljša. Moguća je glavobolja.

ŠKORPIJA

Pred vama je prilika da ostvarite napredovanje kojem ste se nadali na ovom polju. Možete da očekujete povoljan period. Nemojte da očekujete ozbiljnu vezu. Naredni period vam je prilično nepovoljan. Posjetite ljekara.

STRIJELAC

Bićete zadovoljni poslovnom situacijom i okolnostima u kojima se nalazite. Uspjeli ste da dogurate daleko. Moguće je da nemate dovoljno povjerenja u partnera koji vam pokazuje neke čudne signale. Prijaće vam vježbanje.

JARAC

Prevazićićete probleme iz prošlosti. Uspješni ste u svom poslu i veoma ste zadovoljni istim. Imate stabilan odnos sa voljenom osobom. Možete da očekujete da ćete biti srećni u vašoj vezi. Povedite računa o svom želucu.

VODOLIJA

Uskoro će vam se ukazati prilika da napredujete na poslovnom polju. Stekli ste povjerenje poslovnog okruženja. Potrebno je da se više posvetite vašem partneru. Zbog posla ste počeli da ga zanemarujete. Bolovi u predjelu vrata.

Čitaj još:   PRIJEPOLJE:"KAD NJE NEMA, NEKA NESTANEM I JA" otac pokušao da SKOČI U LIM za svojom ćerkom... (foto + video)

RIBE

Veoma ste snalažljivi i spremni ste da nalazite nove ideje kako bi na polju posla ostvarili svoje ciljeve. Moguće je da ćete imati mogućnost da upoznate osobu koja će u vama probuditi jaka osjećanja. Potreban vam je odmor.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more