IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ: Ići ću na CETINJE ako je to u interesu SRPSKOG NARODA!!!

Interesantno je kako svaki dan čitam razne informacije o tome da li ću ići ili neću ići u Cetinje na ustoličenje iako ja o tome ništa nisam rekao. Đilasovi privatni mediji o tome pišu bez ikakvih izvora i osnova.

Ja znam te DOS- ovce koji su otišli u Crnu Goru da varaju građane Crne Gore kao i građane Srbije što su varali. Ja razmatram sve svakodnevno, i donijeću odluku o tome da li ću ići na Cetinje ako je to u skladu sa interesima Srbije i SPC, saopštio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Milo Đukanović se predstavlja kao branitelj crnogorskih interesa od velikosrpske politike, ali kao državnik to ne razumijem. Na svaki način pokušava se da se ne napravi popis, oni žele da Srba bude još manje nego na prošlim izborima– dodao je on.

Čitaj još:   ČUDNO ČUDO: U dijelu Sandžaka ukinute epidemiološke mjere... (foto)

Odgovarajući na najavu Nenada Čanka da će ići na Cetinje, Vučić je rekao da mu je drago što se raduju i što će moći da zajedno pjevaju “Čavoglave”.

– To je ona pjesma o protjerivanju Srba– podsjetio je Vučić i rekao da mu nije jasno da neko želi da ide da učestvuje u linčovanju sveštenika SPC.

izvor: agencije

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

Inicijativa mladih za ljudska prava pozvala Vučića i Brnabić na skup za žrtve genocida u Srebrenici

BEOGRAD- Inicijativa mladih za ljudska prava održat će komemorativni skup Read more

Čitaj još:   DVOSTRUKI ARŠINI: Jakov MILATOVIĆ proziva EU zvaničnike za miješanje u popis, a VUČIĆ ne smije ni da pomene... (foto)
Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more