IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MAGIJA NA BOSFORU: Risto Radunović iz slobodnjaka u 97. minutu do boda u Istanbulu… (foto i video)

Crna Gora izvukla bod u Istanbulu, Radunović heroj…

ISTANBUL: Svijet, Sport, vijesti… četvrtak, 2.09.2021… 00: 02… MAGIJA NA BOSFORU: Risto Radunović iz slobodnjaka u 97. minutu do boda u Istanbulu… (foto i video)

Fudbaleri Crne Gore igrali su neriješeno sa Turskom u Istanbulu 2: 2, u meču IV kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

“Sokoli” su gubili 2: 0, ali je prvo smanjio Marušić, da bi Radunović u sedmom minutu sudijske nadoknade iz slobodnjaka pogodio i donio bod “sokolima”.

Radunović golčinom donio remi “sokolima” u Istanbulu…

Crnogorska fudbalska reprezentacija je na čudesan način došla do boda u Istanbulu– golom, i to kakvim, Rista Radunovića u 97. minutu.

Završeno je 2: 2, a lijevi bek je u sudijskoj nadoknadi opalio po lopti, vjerovatno niko na “Vodafon parku” nije bio svjestan šta čeka domaćina u tom trenutku.

Ali, malo čudo se dogodilo – oslabljena Crna Gora se vratila nakon minusa od dva gola i zaslužila remi. Prije svega zato što je vjerovala u povoljan rezultat.

Mnogo bolja igra u prvih pola sata donijela je domaćinu velikih 2:0 (golovi Undera i Jazidžija), ali je finiš prvog poluvremena pripao našem timu nakon nekoliko promašaja domaćina…

Čitaj još:   Prvi put nakon smrti Đorđa Balaševića: Oglasila mu se supruga Olivera... (foto i video)

Kosović je u 40. asistirao Marušiću, koji je prvim pogotkom u nacionalnom timu smanjio na 2: 1 i vratio nadu “sokolima” pred nastavak.

Očekivalo se da Crna Gora nastavi u tom ritmu, ali Turska je potom vratila kontrolu, držala našu ekipu daleko od gola i prijetila da postigne i treći pogodak.

Jilmaz je u 94. promašio zicer ua 3: 1 i kazna je bila surova – Radunović je izrastao u junaka “sokola”.

Turska ima osam bodova, a po sedam Crna Gora, Holandija i Norveška, koje su remizirale u Oslu– 1: 1.,,

Letonija je na četiri, Gibraltar je bez bodova.

TOK MEČA

Kraj utakmice – Crna Gora je osvojila bod u Istanbulu evrogolom Radunovića u 97. minutu.

97. minut- GOOOOOOOOL! Kakav pogodak Radunovića iz slobodnog udarca. Crna Gora ima bod u džepu – izjednačila je na 2: 2.

izvor iBalkan.net

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Poslije 11. juna ponovo ćemo biti dio vlasti... (foto)
Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more