IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO KAKO JE I OBEĆAO: Nenad Čanak stigao na Cetinje… (foto)

NENAD Čanak. kaže da je najavljeno ustoličenje Joanikija ocijenjeno kao direktna provokacija da se napravi zlo u Crnoj Gori…

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… petak, 3.09.2021… 13: 22…  BRAVO KAKO JE I OBEĆAO: Nenad Čanak stigao na Cetinje… (foto)

Predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak stigao je na Cetinje da bi pružio podršku protivnicima ustoličenja mitropolita crnogorsko- primorskog Joanikija u Cetinjskom manastiru.

Svoj dolazak ranije je najavio, a najavljeno ustoličenje Joanikija ocijenio direktnom provokacijom da se napravi zlo u Crnoj Gori.

Čanak je ranije najavio dolazak u Prijestonicu, ističući da je ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju direktna provokacija.

„Ovo je direktna provokacija da se napravi zlo u Crnoj Gori, vjerovatno će doći do uvođenja vanrednog stanja i sva odgovornost je na Joanikiju. Biće skup, i to ne jedan, što je jako opasno. Dok sam živ neću odustati od pravde i borbe. Srbi nijesu protiv Crne Gore i to uvijek treba imati na umu“, kazao je ranije Čanak.

Čitaj još:   MILO Đukanović: CRNA GORA je prošla kroz promjenu nagore, NEĆEMO UČESTVOVATI U MANJINSKOJ VLADI

“Joanikije ne mora da se ustoliči Cetinju, to može da uradi mirno u Podgorici, ali on ima infantilnu potrebu da to uradi tamo, pa će on biti odgovoran za katastrofu koja će se dogoditi”, kazao je ranije Čanak, prenosi Antena M.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more