IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Koga štiti DRITAN Abazović?

Pozivamo Dritana Abazovića da saopšti ko je naručio kokain i za čije potrebe krije imena naručilaca kokaina? Umjesto što skreće priču na DPS, što će morati da objasni pravosudnim organima i odgovara za insinuacije i laži, jasno je da pokušava da ispravi i sakrije brljotinu koju je napravio svojim mentorima, saopštio je poslanički klub DPS.

DPS poziva predsjednika Skupštine Aleksu Bečića da na prvom Kolegijumu Skupštine usvoji inicijativu Kluba poslanika DPS da se svi poslanici ali i članovi Vlade podvrgnu testiranju na psihoaktivne supstance i narkotike! Rezultati će biti zanimljivi, ako budeu smjeli da ih objave.

“Naravno ovo nas neće odvratiti sa teme koja okupira Cetinjane i većinsku Crnu Goru. Poslušnički rad u izvršavanju namjera svojih mentora Dritan je danas demonstrirao kada je konstatovao da nema potrebe za odlaganjem obreda Crkve Srbije koji je planiran u Cetinjskom manastiru i poslao jasnu poruku šta misli o građanskoj Crnoj Gori i očuvanju mira u njoj…

Čitaj još:   VIC DANA Nakon duge ljubavne noći...

Pozivamo još jednom predstavnike Crkve Srbije koja djeluje u Crnoj Gori da poslušaju glas građana, da pročitaju poslanice Svetog Petra Cetinjskog i da u duhu crnogorske sloge i mira odustanu od zlih namjera i provokacija”, saopšteno je iz DPS.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more