IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKŠIĆ: Policija uhapsila više osoba, krenuli na Cetinje, nađeno im oružje, kokain, palice, boks… (foto)

Policija je na nogama zbog ustoličenja Joanikija, koje će se održati u nedjelju 5. septembra po najavama na Cetinju…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… petak, 3.09.2021… 20: 22… NIKŠIĆ: Policija uhapsila više osoba, krenuli na Cetinje, nađeno im oružje, kokain, palice, boks… (foto)

Nikšićka policija je, u mjestu Bogetići, prilikom kontorisanja vozila vozilo marke „Mercedes“ nikšićkih registarstkih oznaka, u kojem su se nalazili R.B. (30), S.Ž., N.Z. i Lj.Ž. (40), pronašla oružje, drogu, palicu, metalni boks, drvenu palicu, metalne kuglice, ručne sprejeve i zaštitne maske, saopšteno je iz Uprave policije.

Od tih lica, kako navode, prikupljena su obavještenja u kojima su izjavili da su se uputili u pravcu Cetinja kako bi prisustvovali protestnom skupu zbog najavljenog ustoličenja mitropolita crnogorsko – primorskog Joanikija.

Danas u 11,20 časova nikšićka policija je u mjestu Bogetići kontrolisala vozilo marke „Mercedes“ nikšićkih registarstkih oznaka u kojem su se nalazili R.B. (30), S.Ž., N.Z. i Lj.Ž. (40), navode u saopštenju.

Prilikom kontrole kod R.B. je, ističu, pronađeno pakovanje sa sadržajem opojne droge kokain težine oko 10 grama, dok je kod Lj.Ž. pronađen pištolj marke „Bernardelli“ kalibra 7,65mm sa 13 komada municije.

Čitaj još:   NIKŠIĆ: Opštinska izborna komisija utvrdila redosljed lista za izbore 14. marta... (foto)

– Daljim pregledom vozila pripadnici policije su pronašli šest zaštitnih maski, tri biber spreja, metalni boks, drvenu palicu, 62 metalne kuglice i majice, navode iz policije.

O događaju je, kako su kazali, obaviješten državni tužilac koji je naložio da se Lj.Ž. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija a da se protiv R.B. podnese krivična prijava za krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more