IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost, stanje aktuelne situacije… (foto i video)

Sergej Sekulović kazao je da se bezbjednosne procjene za Cetinje rade iz sata u sat i da generalno gledano nijesu povoljne, zaključeno da je situacija redovna, stabilna i mirna…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… petak, 3.09.2021… 13: 22…  PODGORICA: Sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost, stanje aktuelne situacije… (foto i video)

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić za danas je zakazao sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost koja je počela u devet časova.

Članovi Vijeća razmatrače aktuelnu bezbjeđnosnu situaciju u Crnoj Gori.

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović kazao je u srijedu da se bezbjednosne procjene za Cetinje rade iz sata u sat i da generalno gledano nijesu povoljne.

Na prethodnoj sjednici Vijeća za nacionalnu bezbjednost, koja je održana 23. avgusta, zaključeno je da je situacija redovna, stabilna i mirna.

Čitaj još:   UBICE NA SLOBODI: Roditelji Saše Klikovca nastavljaju sa štrajkom gladju ispred Višeg suda u Podgorici... (foto)

Vijeće je tada donijelo zaključak da organi obavještajno-bezbjednosnog sektora intenziviraju aktivnosti iz djelokruga njihovog rada povodom najavljenih javnih okupljanja.

Uputili su apel svim akterima društveno-političke i medijske scene u Crnoj Gori da doprinesu smirivanju tenzija…

Crnogorske nacionalne organizacije i udruge, gotovo cijela opozicija predvođena Demokratskom partijom socijalista i Opština Prijestolnice Cetinje zahtijevaju od SPC- a da izmjesti ustoličenje Joanikija u neki od hramova u drugim gradovima Crne Gore. Najavljeno je da će na dan ustoličenja prisustvovati protestu na Cetinju.

IZVOR CDM

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more

DANAS Podgorica: Krivična prijava protiv mitropolita Amfilohija…

Danas je, Crnogorski pokret (CP) podnio je osnovnom državnom tužilaštvu Read more