IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CETINJE: Blokiran kružni tok, probijene blokade policije… (foto i video)

Blokada koju je policija postavila na kružnom toku na ulazu u Cetinje je probijena, a građani su po putu posuli kamenje, ali i postavili gume kako bi spriječili prolaz ka Cetinju srpskom patrijarhu Porfiriju i mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju…

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… subota, 4.09.2021… 13: 52… CETINJE: Blokiran kružni tok, probijene blokade policije… (foto i video)

Grupa građana blokilarala je magistralni put Podgorica – Cetinje. Blokada koju je policija postavila na kružnom toku na ulazu u Cetinje je probijena, a građani su po putu posuli kamenje, ali i postavili gume kako bi spriječili prolaz ka Cetinju srpskom patrijarhu Porfiriju i mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju…

Aleksandar Kašćelan je apelovao na nosioce izvršne vlasti da ne budu gluvi i slijepi na pozive građana, brojnih organizacija i udruženja, a posebno na uznemirujuće procjene bezbjednosnih službi.

Čitaj još:   MOTIV, STRAVA UBISTVA: Majka zadavila nepokretnog sina jer je...

Građanska Crna Gora brani na Cetinju. Njeno atifašističko, multinacionalno i viševjersko biće. Suživot u različitosti. Danas, kao i svih prethodnih dana povišene su emocije, ali one ne smiju prevladati razum, a on nam govori da u svakom postupanju moramo i trebamo biti dostojanstveni – naglasio je prvi čovjek Prijestonice.

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more