IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRENUO HAOS NA CETINJU: Pogledajte sukob građana i policije…(foto i video)

Građani skandiraju “Izdaja, izdaja” i upućuju psovke, kao što se na snimku može čuti…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… subota, 4.09.2021… 09: 52… KRENUO HAOS NA CETINJU: Pogledajte sukob građana i policije…(foto i video)

Upravu policije Crne Gore očekuje najveći bezbjednosni rizik u novijoj crnogorskoj historiji, gdje će najmanje 1.800 uniformisanih pripadnika službe i veliki broj starješina i pripadnika kriminalističke policije, pokušati da onemogući incidente zbog ustoličenja mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru 5. septembra.

No, kako javlja reporterka O Kanala i portala Istraga.ba na Cetinju se upravo dogodio incident. Došlo je do pokušaja proboja građana sa policijom koja je raspoređena na ulicama grada.

Građani skandiraju “Izdaja, izdaja” i upućuju psovke, kao što se na snimku može čuti.

-Pi*** jedne, četničku vam j**** majku, što ste nama digli hajku, Dritane pederu,… samo su neke od uvreda koje su građani uputili tokom sukoba.

Čitaj još:   KRIMI DERNEK I VILA SA BAZENOM: Tu su žestoki momci orgijali sa Tijanom Ajfon i njenim starletama! (foto i video)

Operativni štab UP napravio je plan obezbjeđenja s najmanje tri moguća scenarija kako bi na Cetinju i u Podgorici očuvali mir i zaštitili bezbjednost učesnika vjerskog skupa i gostiju, ali i demonstranata, javljaju crnogorski mediji.

Vijeće za nacionalnu bezbjednost izdalo je jučer smjernice organima obavještajno-bezbjednosnog sektora da, kako su saopštili nakon sjednice, pojačaju koordinaciju u cilju očuvanja ustavnog poretka i zaštite prava i sloboda.

Najviši državni zvaničnici premijer Zdravko Krivokapić i vicepremijer Dritan Abazović ponovo su pozvali smirivanje i podsjetili da predstavnici bivše vlasti podižu tenzije jer se boje krivične odgovornosti za nezakonitosti…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more