IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JELENA OBUĆINA NA POČETKU Pregleda dana: “Kako da se ne obradujemo Simi, silovatelju sopstvene žene?”… (foto i video)

Vrijeme je da se sa Cetinja vratimo majčici Srbiji. Tu nas čeka konačno rešenje problema. Hvala Bogu Simi Spasiću, čovjeku koji djeluje nekad megafonom, nekad porukama, nekad sa ulice, nekad iz Skupštine, ali uvijek kad bi trebalo i prema kome zatreba, ističe Jelena Obućina na početku Pregleda dana...

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti… srijeda, 8.09.2021… 00: 39… JELENA OBUĆINA NA POČETKU Pregleda dana: “Kako da se ne obradujemo Simi, silovatelju sopstvene žene?”… (foto i video)

Jer takav je Sima. On ima izraženi osjećaj za nepravdu. Uzalud se osnivaju televizije, portali, vladini kanali, plaćenici nadiru i ulaze u kuće i glave i zato Sima predlaže- novinare na kolac.

Za Simu, država ima gratis upozorenje policije. Nekoliko puta kazali su: “Nemoj Simo, molim te. Zar da te hapsimo ko one što pišu alegorijski na Tviteru?”- dodaje ona.

Čitaj još:   BANJA LUKA: Sukob Dodika i novinarke,kome se crta meta na čelu...

Ali Simo ne ljubi alegoriju pa bukvalno kaže: “Ko prima pare prvo od Zapada- da kupuje sanduke svojoj porodici”. Pa, kako sve to da se ne obradujemo dobrodošlici osuđivanog silovatelja sopstvene žene? Sreća naša, Sima djeluje sam i sigurno nije instruisan, 100 odsto- sada zaključuje Obućina na početku Pregleda dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili regionalni portal iBalkan.net i bili u toku preuzmite a to je našu aplikaciju za Android ili Iphone.

izvor direktno.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more