IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NENAD Čanak: Veljović je uhapšen jer je prijetnja i zna previše… (foto i video)

VESELIN Veljović poznaje suviše unutrašnjeg državnog aparata i prijetnja je, tako je ovo je bio je pokušaj da se iscenira priča o nasilju, uhapsi Milo Đukanović…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… srijeda, 8.09.2021… 10: 49…NENAD Čanak: Veljović je uhapšen jer je prijetnja i zna previše… (foto i video)

Lider LSV Nenad Čanak govorio je za TV Prva zašto je bio na Cetinju i prisustvovao na protestima prije ustoličenja mitropolita Joanikija, a takođe je kazao da je bivši šef policije Veselin Veljović uhapšen jer zna previše.

Veljović poznaje suviše unutrašnjeg državnog aparata i prijetnja je. Ovo je bio je pokušaj da se iscenira priča o nasilju, uhapsi Milo Đukanović i koji je napravi situacija da se sruši organizovani otpor aktuelnoj vladi. Vlada Crne Gore je napravljena po diktatu Rusije i dijelom Beograda, te se želi da ona napusti NATO i postane dio ‘srpskog sveta’- naveo je Čanak.

Čitaj još:   ŽENE SA BOSFORA, OTKRILE KAKO SE REŠAVAJU DLAČICA NA LICU: Namažite ovu prirodnu SMIJESU i spadaju same! (RECEPTI)

Kako je kazao, “da nije bio na Cetinju, to bi bilo nevaspitano”.

To je mjesto gdje se zadržale antifašističke ideje. Nosili su majice Ljube Čupića. To je njihov Jerusalim. Došao sam da podržim ljude sa kojima dijelim ideje– istakao je lider LSV.

Tvrdi da je Đukanović smirio situaciju, sjedeći sa narodom.

Đukanović je meni spasao glavu 1999. godine, a spasio je i glavu Zorana Đinđića– zaključio je Čanak.

Izvor: TV Prva

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more