IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 10. septembar 2021. godine

Ovan u nove pobjede, Bik zatvoren, iznenađenje za Blizance, Rak u raskidu, Lav komotan, Djevica uživa, izuzetan dan za Vagu, Škorpija ratoborna, Strijelac u akciji, Jarac bez pažnje, Vodolija neraspoložena, Ribe ponavljaju greške. Ovo je dnevni horoskop za 10.09.2021. godine.

OVAN

Možete da očekujete ponudu za saradnju sa inostranstvom. Povoljan vam je dan za nove poslovne dogovore. Možete da se nadate poznanstvu sa osobom koja će pokazati inicijativu prema vama. Hronični problemi sa zdravljem.

BIK

Uspjećete da ostvarite značajno poboljšanje kada je u pitanju posao. Pred vama je jako dobra faza za finansije takođe. Iako imate mnogo razočarenja iza sebe, nastavljate svoju potragom za ljubavlju. Nemate probleme sa zdravljem.

BLIZANCI

Možete da očekujete priliku da ostvarite poslovnu stabilnost. Nove prilike će vam se uskoro ukazati! Pokretanje novog poznanstva na ovom polju vam vraća elan i energiju! Osjećate se jako dobro. Skloni ste alergijama.

RAK

Pred vama je dosta stresova i promjena kada je u pitanju posao. Nije vam lako da ostvarite stabilnost na poslu. Osjećate da se polako udaljavate od partnera i da vam odnos više neće biti isti. Moguć je pad imuniteta.

LAV

Očekuje vas period u kojem ćete na poslovnom polju imati neizvesnost koja vam ne odgovara ni malo. Zadovoljni ste emotivnom situacijom. Osjećate se lijepo kada ste pored partnera. Moguć je pad imuniteta.

Čitaj još:   Grupa građana “Crnogorsko proljeće”: Ustoličenje obaviti u podgoričkom hramu, ako Vlada želi mir... (foto i video)

DJEVICA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da sprovedete u djelo planove koje imate u vezi vašeg posla. Za sada vam nije lako da budete sasvim otvoreni prema voljenoj osobi, ali to vremenom može da se promjeni… Problemi sa leđima.

VAGA

Važno je da se na vrijeme naučite određenoj diplomatiji u poslovnoj komunikaciji. Dopada vam se osoba koja nije pokazala da li ima bilo kakva osjećanja ka vama ili ne. Povećajte unos magnezijuma.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete kočnice i blokade na polju posla danas. Najbolje bi bilo da ne pravite velike planove. Moguće je da ćete imati neslaganje u odnosu sa partnerom. Sve češće trzavice i problemi vas umaraju. Pazite zube.

STRIJELAC

Izbjegavajte bilo kakve sukobe sa zakonom, nadređenima ili bilo kakvo kršenje pravila. Ukoliko ste slobodni, povoljan je dan za novo poznanstvo koje je povezano sa inostranstvom. Izbjegavajte alkohol i opijate.

JARAC

Finansije su vam nestabilne, pa ste zabrinuti za svoju poslovnu situaciju takođe. Moguće je da ste prilično ljubomorni i posesivni i da vaš stav smeta partneru. Mogući problemi sa debelim crevom. Posjetite ljekara.

VODOLIJA

Moguće je da ćete na ovom polju uspjeti da ostvarite plan koji imate i kojim ćete biti zadovoljni. Moguće je da ponekad sumnjate u partnerovu iskrenost ka vama. Veza bi polako mogla da uđe u krizu. Povedite računa o bubrezima.

Čitaj još:   STIŽE PRAVO ZLO: Ostanite u kućama večeras...

RIBE

Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni poslovnim problemima ali i svađama i prepirkama sa kolegama. Potrebno vam je neko vrijeme koje ćete posvetiti samo sebi. Umorni ste od ljubavnih problema. Prehlada je moguća.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more