IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA U BEOGRADU: Krivokapićeva porodica napušta Srbiju- MUP Srbije, laž da je repertiran pištolj na njegovog sina… (video)

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije ističe da su apsolutno lažni navodi koji su se pojavili u pojedinim crnogorskim medijima da je srpska policija navodno maltretirala sina crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića i ističe da je policija i u ovom slučaju postupala profesionalno i u skladu sa zakonom obavila sve neophodne provjere uz puno poštovanje dostojanstva vozača i putnika u vozilu.

Naime, prilikom zaustavlјanja i kontrole vozila sa civilnim crnogorskim registarskim oznakama u kome su se nalazili Miloš Krivokapić, sin crnogorskog premijera, i B. D., član njegovog obezbjeđenja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, ističu, postupali profesionalno, u skladu sa zakonom i procedurama uz uvažavanje njihovog ličnog dostojanstva.

“Postupajući po prijavi na sistem 192 da je primijećeno lice koje ima pištolј i da se udalјilo vozilom „Mercedes“ ka Prokopu, patrola Policijske stanice Savski venac, kao ozbilјna služba, brzo je locirala vozilo i bezbjedno ga zaustavila. Postupajući po procedurama, kao i svaka policija i pripadnici MUP-a Srbije su štiteći, na prvom mjestu bezbjednost svojih pripadnika, izvršili kontrolu i legitimisanje lica. Nakon izvršenih provjera policija se udalјila i ostavila im lično naoružanje”, saopćeno je iz MUP-a.

Kako su dodali, na osnovu svih iznijetih činjenica za očekivati je da bi svaka odgovorna policija, koja postupa u skladu sa zakonom, izvršila provjeru i utvrdila ko su osobe koje posjeduju oružje, što bi vjeruju da je obrnuta situacija učinila i crnogorska policija.

Čitaj još:   KRIVOKAPIĆ BEZ ODGOVORA: Zašto se njegova kćerka srela sa bivšim šefom tajne službe Bojovićem

“Koja policija svijeta ne bi naoružana prišla nepoznatom naoružanom licu?”, pita srbijanski MUP.

Ističu da je MUP Srbije ponudio neposredno fizičko obezbjeđenje članovima porodice Krivokapić koji žive u Beogradu, ali da su to odbili.

“Takođe, očekujemo od naših, ali i stranih državlјana da na pristojno ponašanje policijskih službenika odgovore na isti način i da ne zloupotreblјavaju policiju za svoje dnevnopolitičke potrebe”, poručuju iz MUP-a Srbije.

Podsjetimo, porodica predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića odlučila je da napušti Srbiju zbog incidenta koji se sinoć dogodio u Beogradu, kada je srbijanska policija, navodno, repetirala pištolj na Krivokapićevog sina Miloša i člana njegovog obezbjeđenja, javila je Televizija Vijesti, pozivajući se na izvor blizak porodici premijera Crne Gore.

Izvor Vijesti je rekao da su Krivokapićev sin i član obezbjeđena pretresani zbog navodne dojave da su naoružani, a dostavio je i snimak dijela incidenta.

Iz porodice tvrde da je oružje koje posjeduje obezbjeđenje uredno prijavljeno zvaničnim organima Srbije.

Čitaj još:   BEZ AMFOLOHIJA, SAMO BOG MOŽE SPASITI KRIVOKAPIĆA

Na snimku se vidi kako Krivokapićeva kćerka Jelena protestvuje zbog ponašanja policije.

izvor:vijesti.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more