IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDREJ Nikolaidis: U Zdravkovoj Crnoj Gori se kažnjava čovjstvo! (foto)

U Zdravkovoj Crnoj Gori se kažnjava čovjstvo. Takve Crne Gore još nije bilo, niti će je ikad više biti!, istakao je Andrej Nikolaidis…

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… nedelja, 12.09.2021… 17: 59… ANDREJ Nikolaidis: U Zdravkovoj Crnoj Gori se kažnjava čovjstvo! (foto)

Nikolaidis je podsjetio da su piloti koji su odbili da prevezu Joanikija i Porfirija suspendovani. 

“Naša je dužnost da ukoliko ujutru oformimo fond, ne pomoći nego zahvalsnosti! Ne smijemo dozvoliti da porodice tih ljudi budu kažnjene zbog hrabrosti i ljudskosti njihovih očeva!

Molim vas i za veliki aplauz našim junakinjama i junacima sa barikada. Protiv njih se i danas, naravno lažima, pokušava boriti beogradsko-podgorička fabrika laži. Zašto?

Jer, u Zdravkovoj Crnoj Gori junaštvo se kleveće, junaštvu se prijeti, takve Crne Gore nije bilo, niti će je ikada više biti”, poručio je Nikolaidis. 

Pravda i istina ne stanuju u etničkoj nego u etičkoj zajednici – u moralu, dodaje on. 

“Pozdravimo naše srpske saborce: Dragana Bursaća, Žarka Koraća, Sonju Biserko, Tomislava Markovića, Nenada Čanka…. Njihova hrabrost nas dvostruko obavezuje, ako bi smo postali nedostojni njihove podrške, naše bi bilo samo stid i sram. Ali to se nikada desiti neće!”, kaže Nikolaidis. 

Podsjetio je i na snimak objevljen na RTCG-u, u kojem se, navodno čuje “dokaz” da su građani pucali na policiju. 

Čitaj još:   HAOS I UŽAS: CRVENO upozorenje, vjetar ruši stabla, srušena i kuća, zatvorene brojne ceste, evo detalja... (foto, video)

“Molim vas za topli pozdrav RTCG-u, koja je lagala o pucanju na policiju…. Pozdravimo i Gojka Perovića, sa televizijskom snimsku smo vidjeli kako skače od sreće, što je uspio desant na grad koji ga je primio raširenih ruku. Pozdravimo i DPS, sve ovo što nam se dešava – bez njih i njihovog dodvoravanja Amfilohiju ne bi bilo moguće”, dodao je Nikolidis. 

Poručio je i da je spriječen helikopterski desant na Rumiju, ne bi bilo ni desanta na Cetinje. 

izvor analitika.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more