IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STANDARD ”ČIKA” PREMIJERA: Koliko Krivokapić drži riječ? (video)

Sedmi je dan otkako se premijer Zdravko Krivokapić obratio na konferenciji za medije i saopštio da će najkasnije u roku od sedam dana uraditi analizu svih događaja vezanih za 4. i 5. septembar na Cetinju, te otkriti imena pojedinaca iz sistema bezbjednosti, koji prema njegovim riječima, nijesu shvatili ozbiljnost situacije.

Odgovarajući na pitanja novinara, ko su pojedinci o kojima govori u tom kontekstu, te da li je istina da će pokrenuti smjene ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića i direktora Uprave policije Zorana Brđanina, premijer Krivokapić uporno je isticao da ćemo sve to saznati najkasnije za sedam dana.

”Kao što sam rekao jedan dan je prošao, na osnovu jednog dana ne možete da imate sve analize. Da se ne bi bavili pretpostavkama te analize će biti urađene u sljedećih sedam dana i vjerujte niko neće biti pošteđen”, kazao je Krivokapić novinarima.

Zatim je isto kazao i na dodatno pitanje da saopšti imena.

”Ja sam vam rekao da će biti utvrđeno u roku od sedam dana. Vi me stalno čikate sa time da kažem imena, imena će biti saopštena za sedam dana. Najkasnije za sedam dana”, rekao je on.

Čitaj još:   TUGA EX YU PROSTORA: Proslavljeni filmski, televizijski i pozorišni glumac izgubio bitku života... (foto i video)

Da li će se premijer danas, kada mu ističe rok koji je sam postavio, obratiti ponovo javnosti sa obećanim informacijama, ostaje da vidimo.

Možda bismo i saznali imena pojedinaca koji su se za premijerov pojam pokazali ”neodgovornim” do momenta dok patrijarh SPC Porfirije nije krenuo pješke ka Cetinju, ali, “sedmi je dan odmor Gospodu…

Odmah nakon “senzacionalne” konferencije za novinare premijera Krivokapića na kojoj je, ponešen “pobjedom”, saopštio da će “odgovorni za propuste” biti sankcionisani, javio se i drugi čovjek Vlade Dritan Abazović i rekao da ministra Sekulovića i direktora UP Brđanina neće dati po cijenu pada Vlade.

Uslijedio je i sastanak Krivokapića sa ambasadorima gdje mu je sugerisano da ne žuri sa smjenama, tako da je Premijer povukao ručnu. Povukao je ručnu i Abazović i “umirio” građane porukom da Vlada neće pasti.

Sva je prilika da je Krivokapić ozbiljno shvatio upozorenja i da će se “kola slomiti” na dva pilota koja su odbila da voze sveštenike Crkve Srbije, policajca koji je nespretno rekao “bolje mi njih, nego oni nas” i par policajaca zbog nekih sitnih propusta u “Belvederskoj noći”.

Čitaj još:   "LUDILO" TRAMP ŠALJE PISMO KIMU: Sestra velikog vođe otkrila sadržaj, Bijela Kuća ŠUTI... (foto)

izvor: standard.me

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more