IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Živković: PRLE, JOVAN I DO ZUBA NAORUŽANA DRUŽINA SU ULAZILI U TUĐU KUĆU NA CETINJU

Slaga Prle da je Cetinjski manastir ikada bio njihova kuća!

Predsjednik Savjeta Građanske inicijative 21. maj i bivši predsjednik Liberalnog saveza Miodrag Živković reagovao je na izjavu patrijarha Srpske crkve Porfirija Perića koji je kazao da su ”na Cetinju silom htjeli da ga spriječe da dođe u svoju kuću”.

Reagovanje objavljeno na Facebook profilu prenosimo u cjelosti:

Prvoslav – Prle Perić zvani Porfirije, danas u Jasenovcu objelodani još jednu veliku LAŽ, kazavši,… “Na Cetinju su silom htjeli da nas spriječe da dođemo u svoju kuću”.

Slaga Prle da je Cetinjski manastir ikada bio njihova kuća!

Slaga Prle, iako dobro zna,  da su u tuđoj kući, samo podstanari na osnovu okupacije koju je sprovela srpska vojska nad Crnom Gorom, 1918. godine i da u njoj do dana današnjega borave bez ikakvog pravnog osnova, jer cetinjski manastir nikada nije postao vlasništvo Srbije i njene patrijaršije, nego je isključivo vlasništvo Prijestonice i Crne Gore.

Čitaj još:   Živković: ''Svaki predsjednik Vlade bi podnio ostavku (podržavaju tri od 81. poslanika)- NEMA NI STIDA NI ODGOVORNOSTI...

Prle, Jovan i do zuba naoružana družina su toga dana ulazili u tuđu kuću i vrijeme pred nama će učiniti da to najzad shvate i prestanu da lažu i obmanjuju javnost.

izvor: Facebook

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more