IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 16. septembar 2021. godine

Ovnu pomirenje, Bik ne dopušta prevaru, Blizanci u kombinaciji sa Djevicom, Rak gine za ideale, Lav dosljedan, Vaga traži svoje, Škorpija nervozna, Strijelac u autu, Jarac požrtvovan, Vodolija bez dlake na jeziku, Ribe privlače. Ovo je dnevni horoskop za 16.09.2021. godine.

OVAN

Preporuka je da povedete računa o poslovima koji su vezani za inostranstvo i putovanja. Potrebno je da imate dovoljno strpljenja kako biste uspjeli da riješite probleme sa voljenom osobom. Pazite na ishranu.

BIK

Potrebno je da date sebi dovoljno vremena da donesete neku novu odluku vezanu za poslovno polje. Planirate da uđete u vezu sa osobom prema kojoj već duže vrijeme gajite određena osjećanja. Sasvim dobro se osjećate.

BLIZANCI

Teško vam je da se organizujete na poslovnom polju onako kako ste željeli i planirali. Neke stvari su van vaše kontrole. Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Variranje krvnog pritiska.

RAK

Učinićete sve što je potrebno na ovom polju, kako biste ostvarili odgovarajuće promjene i napredak. Opustite se uz voljenu osobu i prepustite se svojim osjećanjima. Prolazan umor je moguć. Pazite na zdravlje.

LAV

Potrudite se da sve nesporazume razjasnite sa svojim saradnicima. Nemojte ništa da gurate pod tepih. Ukoliko flertujete sa nekom osobom koju poznajete preko posla, moguće su komplikacije. Problemi sa sinusima.

Čitaj još:   ZLATKO Vujović: Građani šansu za napredak vide kroz političke stranke... (foto, video)

DJEVICA

Nećete doći do ishoda koji priželjkujete na ovom polju jer ste skloni pravljenju ishitrenih grešaka. Djeluje vam da situacija sa voljenom osobom može da postane veoma komplikovana preko noći. Zdravlje vam je dobro.

VAGA

Moguće su brojne komplikacije na ovom polju kod vas. Potrebna vam je nečija pomoć i podrška da biste ostvarili željene promjene. Moguće je da ste nezadovoljni ljubavnom situacijom. Moguća je glavobolja i stres.

ŠKORPIJA

Postavili ste sebi previsoke ciljeve koje ne možete da ostvarite tako brzo. Pokažite više strpljenja sami ka sebi. Teško vam je da osvojite osobu koja vam se dopada jer se ona drži na većoj distanci. Moguća je nesanica.

STRIJELAC

Oslanjate se na saradnike u koje imate povjerenja. Očekuje vas generalno povoljan period za ovo polje. Možete da se nadate veoma mirnom danu sa voljenom osobom. Dobro se slažete. Povećajte unos kalcijuma.

JARAC

Iskreno pokazujete svoje stavove i spremni ste da poradite na ostvarenju stabilnije poslovne situacije. Moguće je da ste iz nekog razloga zabrinuti za odnos sa voljenom osobom. Među vama ima trzavica. Prijala bi vam dijeta.

VODOLIJA

Moguće je da ćete imati priliku da nađete novi posao koji će vam odgovarati više od starog. Dopada vam se osoba koja se u vašem bliskom okruženju nalazi već neko vrijeme. Povedite računa o holesterolu.

Čitaj još:   Dragi čitaoci, sretna Nova 2022. godina!

RIBE

Očekuju vas manji problemi kada je u pitanju posao. Moguće je da vam neće biti lako da se organizujete na pravi način. Nesigurni ste u svoja osjećanja ali ne želite da povredite partnera. Imunitet vam je oslabljen.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more