IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CETINJE: Zbog molotovljevog koktela uhapšena jedna osoba… (foto i video)

Osoba će biti privedena uz krivičnu prijavu državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju zbog sumnje da je izvršio krivično djelo a to je nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak 16.09.2021… 00: 39… CETINJE: Zbog molotovljevog koktela uhapšena jedna osoba… (foto)

IDENTIFKOVAN NA OSNOVU SNIMKA RTCG…

Cetinjska policija identifikovala je i uhapsila osobu koja je ista posjedovala molotovljev koktel tokom protesta na Cetinju 5. septembra, zbog sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Za sada policija nije saopštila identitet privedene osobe…

“Policija sa Cetinja je identifikovala nepoznatu osobu sa video snimka Radio Televizije Crne Gore, a na kojem je ta osoba u ruci držala improvizovanu eksplozivnu napravu– molotovljev koktel na neredima koji su izazvani na neprijavljenom javnom okupljanju 5. septembra na Cetinju”, tvrde u Upravi policije.

Ta osoba će biti privedena uz krivičnu prijavu državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija…

Čitaj još:   Grupa građana CETINJA: VLAST STALJINISTIČKI KAŽNJAVA SVE NEISTOMIŠLJENIKE

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more