IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PONOVO, “VUČIĆU PE***U”: Prije gromoglasnih zvižduka predsjedniku Srbije došlo i do okršaja … (foto i video)

Neposredno prije skandiranja Vučiću došlo je i do okršaja navijača Partizana, na snimcima koji kruže na društvenim mrežama, vidjelo se komešanje pristalica, a zatim i tuča, čime je bačena velika ljaga na oproštaj Novice Veličkovića od košarke…

BEOGRAD: Srbija, Sport, Crna Hronika, četvrtak 16.09.2021… 21: 39…PONOVO, “VUČIĆU PE***U”: Prije gromoglasnih zvižduka predsjedniku Srbije došlo i do okršaja … (foto i video)

Navijači Partizana su i večeras, na meču košarkaša Partizana protiv Efesa poslali poruku predsjedniku Srbije, skandiravši “Vučiću, pederu”. A do tih povika je došlo samo nekoliko sekundi nakon što je izbila tuča među pristalicama crno- bijelih.

Ovim skandiranjem su pristalice crno-bijelih još jednom pokazale šta misle o predsjedniku Srbije, te da ne žele da zatvaraju oči pred svim problemima i anomalijama, piše Direktno.rs.

Čitaj još:   BRAVO ZA ZAPLENU TOVARA: Krijumčareno 3,5 tone kokaina iz EKVADORA, vrijednost pola milijarde eura, brod bio usmjeren prema Rusiji... (foto)

Neposredno prije skandiranja Vučiću došlo je do okršaja navijača Partizana, na snimcima koji kruže na društvenim mrežama, vidjelo se komešanje pristalica, a zatim i tuča, čime je bačena velika ljaga na oproštaj Novice Veličkovića od košarke.

izvor Direktno.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   ZASTAVE NA POLA KOPLJA: Dan žalosti u Novom Pazaru zbog nezapamćene tragedije u kojoj je stradalo četvoro djece... (foto, video)
GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more