IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PONOVO, “VUČIĆU PE***U”: Prije gromoglasnih zvižduka predsjedniku Srbije došlo i do okršaja … (foto i video)

Neposredno prije skandiranja Vučiću došlo je i do okršaja navijača Partizana, na snimcima koji kruže na društvenim mrežama, vidjelo se komešanje pristalica, a zatim i tuča, čime je bačena velika ljaga na oproštaj Novice Veličkovića od košarke…

BEOGRAD: Srbija, Sport, Crna Hronika, četvrtak 16.09.2021… 21: 39…PONOVO, “VUČIĆU PE***U”: Prije gromoglasnih zvižduka predsjedniku Srbije došlo i do okršaja … (foto i video)

Navijači Partizana su i večeras, na meču košarkaša Partizana protiv Efesa poslali poruku predsjedniku Srbije, skandiravši “Vučiću, pederu”. A do tih povika je došlo samo nekoliko sekundi nakon što je izbila tuča među pristalicama crno- bijelih.

Ovim skandiranjem su pristalice crno-bijelih još jednom pokazale šta misle o predsjedniku Srbije, te da ne žele da zatvaraju oči pred svim problemima i anomalijama, piše Direktno.rs.

Čitaj još:   TUGA: MEVSUDIN SKOČIO SA 17 SPRATA ZBOG TUŽBE ZA KREDIT

Neposredno prije skandiranja Vučiću došlo je do okršaja navijača Partizana, na snimcima koji kruže na društvenim mrežama, vidjelo se komešanje pristalica, a zatim i tuča, čime je bačena velika ljaga na oproštaj Novice Veličkovića od košarke.

izvor Direktno.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more