IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STEŽE SE OBRUČ OKO PREDSJEDNIKA SRBIJE: Majka VELJE NEVOLJE žrtve progovorila- “Moj sin je bio u kontaktu sa…” (foto)

Njen sin viđao se i sa Petrom Panićem, a kako je KRIK ranije pisao, riječ je o kumu Aleksandra Vučića, je bio blizak “zemunskom klanu”…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak 16.09.2021… 17: 39… STEŽE SE OBRUČ OKO PREDSJEDNIKA SRBIJE: Majka VELJE NEVOLJE žrtve progovorila- “Moj sin je bio u kontaktu sa…” (foto)

Sanja Mihajlović i Mara Halabrin, majke mladića Gorana i Aleksandra, za koje se sumnja da su žrtve klana Veljka Belivuka, na konferenciji za medije koju je sazvao Pokret Oslobođenje, istakle su da se slučajevi njihove djece nalaze u fiokama, te da je jasno da je riječ o zataškavanju. Halabrinova je istakla da njen sin bio u kontaktu s Danilom Vučićem, sinom prjedsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i Petrom Panićem, zvanim Pana.

– Ni u jednom trenutku nismo idealizovali našu decu, ali niko nema prava da im oduzme život. Ja sam govorila sa kim je moj sin poslednji put viđen. Njegov slučaj je stajao 20 meseci u fioci 7. odeljenja MUP- rekla je ona, a prenosi Nova.rs.

Istakla je da u slučaju njegov sina nikad nije urađeno vještačenje baznih stanica, automobila, niti da su pregledane kamere.

Nije mi jasno šta radi naša policija. Kamo sreće da je u zatvoru i da bar mogu da ga ga posetim, a ne da ga nema više- rekla je Sanja.

Sa druge strane, Halabrinova je istakla da je njen sin nestao marta 2020. godine.

Tog dana je trebalo da se nađe sa Vladimirom Kovačević Kovačom, a kako sam kasnije saznala i našao se. Ja redovno idem u policiju, jedino što mi govore jeste da se radi na njemu, a čak su mi rekli i da je moguće da se ne reši…

Čitaj još:   Dino Konaković u samoisolaciji: Stranački mu je kolega pozitivan na koronu... (foto)

Govorila sam da ispitaju Kovača, na šta su mi rekli da im je on rekao da neće da priča sa njima. Tačno vidim da ne smeju, bar posle svih snimaka koje smo videli u prethodnom periodu – rekla je Mara, aludirajući na snimke ministra policije Aleksandra Vulina i osuđivanog kriminalca Vladimira Kovačevića.

Ukazala je da da je uviđaj loše određen, te da je interesantno da je njegov sin pronađen u drugačijoj odjeći od one u kojoj je nađen.

Istakla da joj je sin jednom prilikom rekao da se čuje sa Danilom Vučićem, sinom predsjednika Aleksandra Vučića.

Rekao mi je da se dopisuje s njim, ali mu nisam poverovala. Bilo mi je čudno što ima informacije koje su se naknadno ispostavile kao tačne – rekla je ona.

Panić bio blizak “zemunskom klanu”

Dodala je da se njen sin viđao i sa Petrom Panićem, a kako je KRIK ranije pisao, riječ je o kumu Aleksandra Vučića, koji je svojevremeno bio blizak “zemunskom klanu”.

Moj sin je jedno vreme stanovao u Zemunu, pretpostavljam da je stan bio od Panića, iako je naknadno rekao da ne zna mog sina- kaže Halabrinova i istakla da posJeduje izvjesne dokaze.

Ukazala je i da je njen bio u kontaktu s Lazarom Vukićevićem, koga je, kako se sumnja, ubio klan Veljka Belivuka.

  • Od inspektora u Plandištu saznala sam da je moj sin, pre nestanka, izlazio iz Srbije, odnosno prešao granicu, i išao u Mađarsku. Tada je u kolima bio s Rankom Rankovićem, zetom Milorada Pušice, koji valjda drži te prostorije na Partizanovom stadionu, što su iznajmljene. Oni kad su prelazili granicu, iza njih se nalazio drugi automobil u kome je bio Lazar Vukićević- rekla je ona.
Čitaj još:   Ekstremni navijači kojih se i policajci plaše: Ko su Junajted forsi... (foto, video)

Istakla je i da je s izvJesnim inspektorom Jevtićem sarađivala sve dok joj u jednom nije počeo da je izbjegava.

Izvor Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more