IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CETINJE: Cijeli niz marica i policajaca oko Cetinjskog manastira… (foto i video)

Nije poznat razlog prisustva toliko brojnih snaga policije, s obzirom na to da nikakvog okupljanja građana u okolini nema…

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak 17.09.2021… 20: 59… CETINJE: Cijeli niz marica i policajaca oko Cetinjskog manastira… (foto i video)

Kao i prije nekoliko dana, kada je održan prvi dio sjednice Skupštine Prijestonice Cetinje na kojoj je razmatrana građanska inicijativa o vraćanju Cetinjskog manastira Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi, i sada su na potezu od Trga revolucije, pored Biljarde, sve do samog manastira bile brojne marice i policijski službenici.

Nije, međutim, poznat razlog prisustva toliko brojnih snaga policije, s obzirom na to da nikakvog okupljanja građana u okolini nema, a atmosfera u samom gradu je uobičajena, javljaju mediji.

Čitaj još:   ANDREJ Milović- Ministar pravde (nije očekivao "kanonadu"): Nesporno je da me prate, najveći sam target, jer sam pogodio u srž problema... (foto)

Podsjetimo, ranije danas odbornici u gradskom parlamentu na Cetinju podržali su zaključke o građanskoj inicijativi za vraćanje Cetinjskog manastira CPC.

izvor antenaM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more