IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HTIO DA PRETUČE DJEČAKA: Nije znao da je on svjetski prvak– dobio batine, a nije slutio šta će mu se desiti… (foto i video)

Na društvenim mrežama se već nekoliko dana dijeli snimak kako to odrasli čovjek napada dječaka, koji ga je vrlo brzo naučio pameti, nije ni slutio šta će mu se desiti…

LONDON: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak 17.09.2021… 11: 59… HTIO DA PRETUČE DJEČAKA: Nije znao da je on svjetski prvak– dobio batine, a nije slutio šta će mu se desiti… (foto i video)

Identitet nasilnika još uvijek nije poznat, ali jeste ime i prezime dječaka koji je postao planetarna senzacija.

Da je ranije znao za ime Aleksa Vilijamsa, ni nasilnik ne bi pokušao da uspostavi dominaciju.

Vilijams je svijetski juniorski šampion u džiu- džici, a dijelić onoga što je naučio morao je da upotrebi u samoodbrani kada mu je na klupici prišao nepoznati muškarac. Izveo je Vilijams njegovo karakteristično obaranje nakon rušenja obadvije noge rivala, a muškarac se brzo našao na zemlji.

Čitaj još:   VRIJEME U BIH: STIŽE 30 CM NOVOG SNIJEGA, PADAĆE I U HERCEGOVINI...

Snimak ovog incidenta objavio je Aleks Enlund, koji je nekadašnji prvak „Cage Warriors“, a danas trenira Vilijamsa, koji poznaje i veštine MMA i hrvanja.

„Odrasli muškarac pokušava da napadne 16- godišnjaka koji je višestruki prvak svijeta u BJJ. Aleks pokazuje smirenost, suzdržanost i hrabrost u ovoj situaciji. Upišite djecu u školu borilačkih sportova. Malo je vjerovatno da će postati nasilnik zbog poniznosti koja se uči na strunjačama“, napisao je Enlund u objavi.

Za manje od 24 sata je ovaj video zapis pogledalo više od 1,3 miliona ljudi na različitim platformama pojasnio je Vilijams.

izvor agencije aa

Čitaj još:   ŠOKANTNO i TRAGIČNO- Fikret HODŽIĆ, "djete Srebrenice": "Osuđen sam za nešto za što nisam bio ni optužen, u Vojkoviće idem za 10- 15 dana"... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more