IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VATERPOLISTA OČITAO LEKCIJU VUČIĆU: “Gamad da mi priča o zastavi, dok je sa govornice Skupštine ubijao 100 muslimana za jednog Srbina…” (foto)

U objavi koju je upotpunio fotografijama, istakao je licemerje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića…

BEOGRAD: Srbija, Sport,vijesti, petak 17.09.2021… 00: 39… VATERPOLISTA OČITAO LEKCIJU VUČIĆU: “Gamad da mi priča o zastavi, dok je sa govornice Skupštine ubijao 100 muslimana za jednog Srbina…” (foto)

Proslavljeni srbijanski vaterpolista Danilo Ikodinović, sad je član Narodne stranke, oglasio se na Twitteru povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

U objavi koju je upotpunio fotografijama, istakao je licemerje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, navodeći da je srpsku zastavu slavio i u vrijeme devedesetih i dvijehiljaditih, kada se Vučič, kako je rekao, “useljavao u novi stan”.

Dok je AV sa govornice Skupštine ubijao 100 muslimana za jednog Srbina, nosio gajbe piva Šešelju i Tomi, ‘99 se useljavao u stan koju mu je dala država dok je trajalo bombardovanje Srbije, moji drugari i ja smo ponosno voleli i nosili zastavu. Gamad da mi priča o zastavi! Mrš- napisao je Ikodinović na Tviteru.

Čitaj još:   DPS: Počela kampanja ,,Budva može bolje!”, bićemo najjača lista u opštini... (foto, video)

Pored ove poruke, podijelio je i slike slavlja noseći zastavu.

Iznimno populaarni vaterpolista je bivši suprug pjevačice Nataše Bekvalac.

izvor Direktno.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more