IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAŠTRAŠUJUĆI SNIMCI: Dogodilo se na raskrsnici, obračun je počeo ranije u kafani… (foto i video)

Vozač je uhapšen, nezgodi je prethodio međusobni sukob, ranije su naveli iz Tužilaštva, oštećeni je tom prilikom zadobio tjelesne povrede…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, petak 17.09.2021… 09: 59… OVO JE ZAŠTRAŠUJUĆI SNIMAK: Dogodilo se na raskrsnici, obračun je počeo ranije u kafani… (foto i video)

Snimak nesvakidašnjeg događaja koji se dogodio u srijedu, i to u kojem je Banjalučanin Koviljko Đ. povrijeđen, a učestvovao njegov sugrađanin Dejan D. koji je vozio Opel Corsu.Vozač je uhapšen, a nezgodi je prethodio njihov međusobni sukob, a kako su ranije naveli iz Tužilaštva, oštećeni je tom prilikom zadobio tjelesne povrede.

Iz Tužilaštva su naveli da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo vozilo Opel Corsa kojim je upravljao Dejan D., i oštećeni pješak Koviljko Đ., koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede.

Čitaj još:   BUDVA: Ko je Marko Ljubiša Kan uhapšeni Škaljarac, nekoliko puta bio na meti napadača, ima debeo dosije... (foto)

Dodaju da se vozač udaljio sa lica mjesta, a nakon toga je od strane policijskih službenika PU Banjaluka pronađen i uhapšen. Alkotestiranjem mu je utvrđeno 1,58 promila alkohola.

Navodno je povrijeđeni kroz prozor auta gurao vozača koji ga je u jednom momentu uhvatio za ruku i naglo krenuo autom, vukao ga nekoliko metara te je mladić pao, a vozač je pobjegao.

Upozoravamo na uznemirujući sadržaj.

IZVOR BL Portal.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more