IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Cetinjanin MILOŠ rekao da se ne sjeća da je psovao DRITANU muslimansku majku…

Cetinjsko Osnovno državno tužilaštvo predložilo je tamošnjem Osnovnom sudu da odredi pritvor do 30 dana Milošu Vasiljeviću (41) osumnjičenom za ugrožavanje sigurnosti potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

Prethodno, juče mu je nakon saslušanja u cetinjskom Osnovnom državnom tužilaštvu određeno zadržavanje do 72 sata.

On je tokom saslušanja rekao da se ne sjeća da je 14. septembra grubo vrijeđao koordinatora službe bezbjednosti, niti da mu je prijetio, prenose „Vijesti“ nezvanično.

Tužilac mu, međutim, odredio zadržavanje zbog opasnosti da bi ostankom na slobodi ponovio krivično djelo ili dovršio dijelo kojim prijeti.

Vasiljević je uhapšen zbog sumnje da je prije četiri dana na Cetinju izrekao teške uvrede i prijetnje na račun Abazovića.

On je tog dana s grupom građana bio ispred zgrade u kojoj se održavala sjednica Skupštine Prijestonice, čiji odbornici su razmatrali inicijativu za „vraćanje Cetinjskog manastira“ nekanonskoj Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi (CPC).

Čitaj još:   NOVI DETALJI MASAKRA U SRBIJI: Monstum iz Mladenovca govorio policajcima dok su ga hapsili ''OMALOVAŽANJE...'' (foto)

Okupljeni su upućivali poruke Građanskom pokretu URA, nazivajući ga sramnim i izdajničkim.

Kamere su zabilježile kako jedan od okupljenih prijeti potpredsjedniku Vlade i lideru URE kazavši da će ga, kada ga vidi, “objesiti za m**a” i psujući mu “majku muslimansku”.

Iz Uprave policije juče su saopštili da su četrdesetjednogodišnjaka, za kojim su tragali, uhapsili po nalogu nadležnog tužioca.

izvor: vijesti.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more