IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CETINJE: Počela saslušanja povrijeđenih građana, izjavu dao i Krivokapić… (foto)

Građani su se žalili da su bili zasuti ogromnim količinama suzavca, šok bombama, gumenim mecima, a policijska akcija trajala je duže od četiri sata…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 19.09.2021… 18: 59…CETINJE: Počela saslušanja povrijeđenih građana, izjavu dao i Krivokapić… (foto)

U Osnovnom državnom tužilaštvu na Cetinju počela su saslušanja građana koji su povrijeđeni tokom protesta u Prijestonici, 5.septembra, u intervenciji policije, potvrđeno je nezavnično Pobjedi.

Među saslušanima je i počasni predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Ranko Krivokapić koji je takođe zadobio povrede na Dvorskom trgu kada je policija upotrijebila šok bombu.

Aktivisti za ljudska prava i članu Savjeta Građanske inicijagtive “21. maj” Aleksandru Saši Zekoviću i Crnogorskom helsinškom odboru obratilo se 30 građana koji su se žalili na postupanje policije 5. septembra na Cetinju kada su protestovali zbog ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija u Cetinjskom manastiru.

Čitaj još:   CETINJE: ONI KOJI PJEVAJU PJESME OKUPATORA, BIĆE DOČEKANI KAO OKUPATORI...

Građani su se žalili da su bili zasuti ogromnim količinama suzavca, šok bombama, gumenim mecima, a policijska akcija trajala je duže od četiri sata.

U toj intervenciji veliki broj građana zadobio je povrede u vidu opekotina i rana od gumenih metaka, šok bombi i ostalih hemijskih sredstava koje su upotrijebili policijski službenici.

Izvor Pobjeda.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   S “uzijem” u ruci TRAŽIO METE u kafiću: Miloš iz Herceg Novog uhapšen zbog oružanog upada u lokal ... (foto i video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more