IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRVAVA SVADBA U SRBIJI! SESTRIĆ PRETUKAO UJAKA NA SMRT… (foto)

Dragan Živadinović (56) iz Svrljiga sahranjen je prošlog vikenda na loklanom groblju. Čovjek je, kako nezvanično saznajemo, nastardao na svadbi svoje ćerke. Tačnije teško je povređen u tuči koja je za posljedicu imala smrtni ishod.

“Dragan je udavao ćerku Draganu i priredio svadbeno veselje u jednom niškom hotelu u petak početkom septembra, za više desetina gostiju, rođaka i prijatelja…

Atmosfera je na početku bila veličanstvena, pjevalo se i veselilo. Međutim, nešto posle ponoći Draganu se požalila jedna gošća da njegov sestrić Mlađan Nikolić iz Knjaževca, vjerovatno pripit, dosađuje njenoj prijateljici…

On je odmah intervenisao i bez obzira na rođačke veze zahtjevao da sestrića udalje iz sale. Na nesreću, to je bio samo početak loma i užasa. Nekoliko minuta potom sestrić Mlađan je neprimjetno prišao Draganu i udario ga pesnicom u glavu”, rekao nam je jedan od gostiju i dodao:

“To je momentalno izazvalo tajac. Dragan je ustao i izašao iz sale za sestrićem. Ne znam detalje sukoba napolju jer sam ostao da sjedim za stolom, ali se Dragan ubrzo vratio sa poderanom košljum, izgreban i krvav”, priča jedan od prisutnih gostiju.

Niko čak ni iz porodice Živadinović ne zna detalje sukoba ispred hotela, a neki rođaci kažu da ni povod sukoba ne znaju.

Čitaj još:   SKANDAL Gradonačelnika Banjaluke u Podgorici: Crnogorac- to je izmišljeno... (foto i video)

Draganu je sutradan pozlilo, pa je iz Svrljiga hitno prebačen u niški Univerzitetski klinički centar. Prema saznanju prijatelja, Dragan je podvrgnut dvjema operacijama na glavi, ali nažalost posljedice tuče su bile smrtonosne. Izdahnuo je 17. septermbra, a dva dana kasnije sahranjen na svrljiškom groblju.

U međuvremenu, kada se saznalo da je Dragan u bolnici, intervenisala je policija. Mlađan je lišen slobode 6. septembra. Zvaničnog saopštenja istražnih organa nema, ali se zna da je tri dana kasnije Nikolić pušten iz pritvora da se brani sa slobode zbog učestvovanja u tuči.

Navodno, čeka se nalaz obdukcije, a potom se očekuje odluka da li će Mlađan ponovo u pritvor.

U međuvremenu, saslušani su pojedini gosti, ali većina njih ne može da se izjasni o detaljima tragične tuče već samo pričaju o sukobu u sali. Detalje ne zna ni najbliža rodbina. Jasno je da je sestrić pretukao na smrt ujaka, ali očito to nije spriječilo Draganovu sestru da sa svojim suprugom prisustvuje sahrani. Mlađan nije bio na sahrani, a gdje se trenutno nalazi, niko ne želi priča.

Trenutno, kao nijemi svedoci dva događaja, radosnog i tragičnog, na kapiji svadbeni vijenac, a na kući čitulja.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Edita Radetinac, demantuje saopštenje MUP- a i pozvala na protest građana u petak...

Inače, članovi porodice, pa i pojedini gosti su posle svadbe bili pozitivni na korona virus.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more