IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Željko KOMŠIĆ IZ NEW YORKA ODGOVORIO Miloradu DODIKU: “On nije neophodan da bi…” (foto i video)

Iz New Yorka se oglasio i Komšić kazavši da Dodik mora shvatiti da država može funkcionirati i bez njega…

NEW YORK: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 20.09.2021…17. 19…  Željko KOMŠIĆ IZ NEW YORKA ODGOVORIO Miloradu DODIKU: “On nije neophodan da bi…” (foto i video)

Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine na konferenciji za medije u Banja Luci komentarisao ptvo Željka Komšića, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH u New York i odlazak na sjednicu Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN) i istakao da je Komšić u privatnoj posjeti te da će od generalnog sekretara UN-a tražiti da spriječi obraćanje Komšića.

Dodik kaže da Komšić nije mogao otići u New York, navodeći da je time potvrdio njegove navode da to nije odluka Predsjedništva BiH kao i to da taj njegov postupak pokazuje da u BiH vlada haos.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Ponudićemo rješenja za obuzdavanje inflacije, mnogi građani imaju problem pukog preživljavanja... (foto, video)

Iz New Yorka se oglasio i Komšić kazavši da Dodik mora shvatiti da država može funkcionirati i bez njega.

“Dodik samo mora da shvatiti kako on nije neophodan da bi zemlja funkcionisala! Ove zemlje će biti i sa njim a i bez njega, pogotovo”, kazao je kratko Komšić, prenosi NAP.

Otvaranje 76. sjednice Generalne skupštine Ujedinjenih nacija održat će se u utorak, 21. septembra, a planirano je da se svjetskim liderima obrati i Komšić.

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more