IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NATAŠA KANDIĆ UPOZORAVA: “Kosovski političari Srbi, do sada su ćutali, vjerovatno po zadatku…” (foto i video)

Događaje na sjeveru Kosova komentirala je sociologinja i borac za ljudska prava, koordinatorica REKOM mreže pomirenja Nataša Kandić…

BEOGRAD: BiH, Srbija, vijesti, utorak, 21.09.2021…11. 29… NATAŠA KANDIĆ UPOZORAVA: “Kosovski političari Srbi, do sada su ćutali, vjerovatno po zadatku…” (foto i video)

Nataša Kandić je upozorila na odluke donesene prije godinu dana, a koje ne spominju režimski mediji u Srbiji.

MUP Kosova je početkom 2020. dao rok da se tablice KS do 14.9.2021. zamene tablicama sa oznakom RKS. O tome su kosovski političari Srbi ćutali, verovatno po zadatku, a sada organizuju proteste. Od 90-ih isti scenario. A to što Srbija naplaćuje probne tablice, to je kao u redu, poručila je Nataša Kandić.

Čitaj još:   BEOGRAD: PACIJENT napao doktorica tokom vakcinacije, još uvek nije uhapšen... (foto i video)

Podsjetimo, “Slobodna Bosna” je izvijestila kako je predsjednica Kosova  Vjosa Osmani izjavila je da je Kosovo uspostavljanjem reciprociteta u registarskim tablicama sa Srbijom u suštini u potpunosti primijenilo Briselski sporazum. Kazala je da bi EU trebalo da izvrši pritisak na Srbiju da zaustavi provokacije protiv Kosova i zloupotrebu građana, kosovskih Srba, u političke svrhe…

izvor (SB)

Čitaj još:   SCENE DA SE PAMTE: Poslušajte Izetbegović govori engleski, šta Bećirović kaže na sve to i urnebesnu reakciju Hadžikadića... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more