IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 23. septembar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan u avanturi s Rakom, poslovne šanse za Bika, Blizanac umoran, Lav entuzijastičan, Djevica u gužvi, Vaga voli rad, Škorpija napreduje, Strijelac trijumfuje, Jarac dosljedan, Vodolija egzaltirana, a Ribe raspoložene. Ovo je dnevni horoskop za 23.09.2021. godine.

OVAN

Mogući su značajni finansijski preokreti. U ovoj fazi su velike šanse za promjenu posla kod vas. Očekuje vas dan tokom kojeg su moguće svađe sa voljenom osobom. Stabilnost veze je nekako ugrožena. Moguć je povećan apetit.

BIK

Na neki način ste opterećeni velikim brojem dešavanja i to vam stvara nervozu. Danas vam je teško da se organizujete. Novo poznanstvo je na vas ostavilo veoma jak utisak ali osjećate i dozu nervoze. Moguća je jača glavobolja.

BLIZANCI

Možete da očekujete da će danas isplivati neke situacije koje su ostale neraščišćene iz prošlosti. Prikriveno flertujete sa osobom koja vam se dopada, tražeći od nje bilo kakav povratni signal. Moguća je nesanica.

RAK

Bićete veoma napeti tokom današnjeg dana, a tu tenziju lako prenosite na odnos sa radnim okruženjem. Kada je u pitanju ljubav niste spremni za bilo šta ozbiljno. Zanimaju vas samo prolazne veze. Problemi sa cirkulacijom.

LAV

Poslovna situacija je prikazana kao jako promjenljiva i nestabilna. Mogući su konflikti sa nadređenima. Očekuje vas faza udaljavanja od voljene osobe. Kao da ne radite na vašoj vezi. Problemi sa ukočenim leđima.

Čitaj još:   OTKAZUJU SE SVA PUTOVANJA DO 31. MAJA: Stiga NOVA PREPORUKA! (foto)

DJEVICA

Očekuje vas prilika za posao ili za saradnju sa nekom osobom iz inostranstva. Uskoro je moguće i putovanje. Zanimljivo poznanstvo ostavlja na vas poseban utisak. Imate želju da se sa tom osobom zbližite. Glavobolja.

Beautiful woman enjoying in a sunny autumn day

VAGA

Očekuje vas manja finansijska kriza koju ćete uspjeti da prevaziđete uz pomoć pozajmice ili kredita. Ljubomorni ste i na neki način svojim sumnjama opterećujete partnera. Nije vam povoljan dan. Izbjegavajte alkohol.

ŠKORPIJA

Očekuje vas prekid neke saradnje. Veoma drastično i naglo dolazite do takve odluke. Ukoliko imate partnera, očekuje vas težak dan pun tenzija i rasprava. Ako ste slobodni, dolazi novo poznanstvo. Čuvajte bubrege.

STRIJELAC

Pred vama je faza u kojoj će stres na poslovnom planu biti veći nego što ste očekivali. Na polju ljubavi vas očekuje na neki način nepromjenjeno stanje. Današnji dan vam nije povoljan za emocije. Problemi sa krvnom slikom.

JARAC

Očekuje vas opuštena faza tokom koje nećete imati veće probleme ili komplikacije na poslovnom planu. Nova ljubav na vas djeluje veoma pozitivno, napaja vas pozitivnom energijom. Prija vam teretana i vježbanje.

VODOLIJA

Možete da očekujete promene na poslovnom planu. Ako se bavite privatnim biznisom, moguća je promjena lokacije. Odnosi u kući su zategnuti, pa ako ste u braku, sa partnerom je situacija prilično loša. Problemi sa probavom.

Čitaj još:   JEDNOGLASNO Usvojena rezolucija o BiH u UN- u: Produžen mandat EUFOR- u... (foto, video)

RIBE

Očekuje vas prilika za nove pregovore. Jedinu grešku možete napraviti zbog brzopletosti, pa poradite na tome. Moguće je da pokazujete nesigurnost u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Osjećate se dobro.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more