IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 24. septembar 2021. godine…

Ovnu treba pomoć kolega, Bik želi avanturu, Blizancima dobar dan za karijeru, Rak zaljubljen, Lav dosljedan sebi, Djevica odlaže obaveze, Vaga ljuta na partnera, Škorpija uživa u vezi, Strijelcu prija solo status, Jarcu treba promjena, Vodolija pod stresom, a Ribe se teško prilagođavaju. Ovo je dnevni horoskop za 24.09.2021. godine.

OVAN

Uspjećete da ostvarite ono što ste planirali. Današnji dan vam je generalno jako povoljan za posao. Moguće je da niste sigurni u osjećanja osobe koja vam se dopada i da još uvjek balansirate. Prijala bi vam šetnja.

BIK

Tokom današnjeg dana su moguće komplikacije, pa povedite računa. Potrudite se da sami ne pravite veće probleme. Spremni ste da pokažete iskrena osjećanja prema svom partneru. Dobro se osjećate i nemate probleme sa zdravljem.

BLIZANCI

Dolazi vam značajno poboljšanje kada je u pitanju posao. Bićete zadovoljni i zaradom koju ostvarujete na ovom polju. Ukoliko ste imali neke probleme sa nepovjerenjem, sada ćete uspjeti da razjasnite sve. Vježbajte i trenirajte.

RAK

Nemate dovoljno povjerenja u saradnike kojima ste okruženi na ovom polju. To vam stvara osjećaj pritiska. Posvećeni ste voljenoj osobi i radite na tome da vaš odnos dodatno ojača. Povedite računa o cirkulaciji.

LAV

Ukoliko sarađujete sa Škorpijom ili Ribom bićete zadovoljni. Uskoro vam dolazi prilika za poboljšanje zarade. Povoljan je dan za ostvarenje prisnije komunikacije sa osobom koja vam se dopada. Generalno se dobro osjećate.

Čitaj još:   ANKARA: Od COVID- 19 oporavilo 7.089 osoba u Turskoj... (foto)

DJEVICA

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati dosta sreće kada je u pitanju poslovno polje. U novom partneru imate sve ono što vam bivši nije pokazivao do sada. Imate utisak da ste našli sreću. Povedite računa o srcu.

VAGA

Moguće je da niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i da smatrate da je rješenje promjena posla. Partner vam je maksimalno posvećen i lijepo vam je kada ste zajedno. Povedite računa o kolenima.

ŠKORPIJA

Tokom današnjeg dana nemojte da očekujete važna poslovna dešavanja. Sve će ići nekako usporeno. Da biste nastavili dalje ka novim poznanstvima, potrebno je da stavite konačnu tačku na prošlost. Manji problemi sa stomakom.

STRIJELAC

Ako se maksimalno posvetite poslu bićete uspješni. Mnogo toga sada zavisi samo od vas. Očekuje vas dobra atmosfera sa voljenom osobom koja vam pokazuje svoju posvećenost, privrženost. Povedite računa o sinusima.

JARAC

Maksimalno ste posvećeni polju zarade i jako vam je važno da stabilizujete svoju materijalnu situaciju. Ukoliko vam se dopada neka osoba rođena u znaku Riba ili Lava, neće vam biti lako da je osvojite. Promjenljivi hormoni.

VODOLIJA

Nemojte da brzate danas. Lako biste mogli da donesete neku sasvim pogrešnu odluku na ovom polju. Moguće je da ćete biti malo razočarani kada je ljubav u pitanju. Pokušajte da ne paničite. Odmarajte što više.

Čitaj još:   Brisel jasno rekao Beogradu: Lako je uzeti ruski novac, teško je vraćati političke dugove Kremlju... (foto, video)

RIBE

Ostajete dosljedni svojim principima i iz tog razlogaa vas vaše poslovno okruženje jako poštuje i cijeni. Pred vama je poznanstvo sa osobom koja bi mogla da vam otvori neke nove horizonte. Imate višak energije!

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more