IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIODRAG Živković: Brutalno satiranje Crne Gore… (foto)

Način kako se jedna vazalna i najamnička vlast obračunava sa sopstvenom zemljom, zarad ispunjenja ciljeva velikosrpskog projekta,s pokroviteljstvom Ruskog hegemonizma je do sada neviđen izraz besčašća i izdaje…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 25.09.2021…13. 19…   MIODRAG Živković: Brutalno satiranje Crne Gore… (foto)

Piše: Miodrag Živković

Država Crna Gora živi jednu od najvećih agonija u svojoj novijoj istoriji, izložena brutalnom satiranju svih njenih vrijednosti. Način na koji se jedna vazalna i najamnička vlast obračunava sa sopstvenom zemljom, zarad ispunjenja ciljeva velikosrpskog projekta, a pod pokroviteljstvom Ruskog hegemonizma je do sada neviđen izraz besčašća i izdaje.

Svi oni koji su na kratko i pomislili da su ta vrata zla koje nas je zadesilo, slučajno otvorena i da ih aktuelna vlast zbog svoje nesposobnosti i neiskustva ne zna zatvoriti, sada moraju shvatiti da su ta vrata zla i otvorena da se ne zatvaraju do konačnog pokoravanja i okupacije Crne Gore.

Taktika naših okupatora jeste zbunjujuća i brutalna, do sada nezabilježena i neviđena, ali je krajnje vrijeme da je prepoznamo. Dešava se u kontrolisanom haosu u kojem očigledno svako dobro zna što radi, koliko god to izgledalo glupo i nespretno. Očigledno da cilj koji imaju, opravdava sva sramna sredstva kojima se koriste.

Laž i podvala su njihovo glavno oružje. Zato nam najzad mora biti jasno, kada govore o miru i pomirenju da oni svim silama produbljuju podjele i razdor. Kada govore o ekonomskom napretku, sve rade na našem ekonomskom uništenju, a kada propagiraju privrženost EU, čine sve da nas zauvijek zaustave na tom putu.
Najzad moramo prepoznati da ništa što rade nije slučajno.

Čitaj još:   DETALJI SMRTI POZNATOG BIZNISMENA iz BIH: Vlasnika pumpi našli mrtvog u automobilu u centru grada, OGLASIO SE DEŽURNI TUŽILAC... (foto, video)

Nijesu slučajno srbijanskoj crkvi prepisali u svojinu najveće sakralno i kulturno blago ove zemlje;

Nijesu nas slučajno, tajno preko noći zadužili skoro milijardu eura;

Nije slučajno u potpunosti zaustavljen investicioni ciklus u ovoj zemlji;

Ne raste slučajno broj nezaposlenih do neslućenih i neizdržljivih granica;

Nijesu nepromišljeno ugasili nacionalnu aviokompaniju i osnovali novu, mnogo slabiju, koja takođe proizvodi gubitke;

Nije slučajno Crna Gora stalno na vrhu svjetske liste po stepenu zaraženosti Covid infekcijom;

Nije slučajna jednovjerska crkvena vlada koja diskriminiše građansku Crnu Goru svih vjera i nacija;

Nije slučajno crkva Srbije glavni kontrolor političkih procesa i inkubator svih kadrovskih rješenja u državi;

Nijesu slučajno sada glavne teme, temeljni ugovor sa crkvom i popis stanovništva;

Nije slučajna ni posljednja afera u kojoj možemo isključiti svoje sportiste sa svih međunarodnih takmičenja, i mnogo, mnogo toga još.

Naravno da nije slučajno da ova vlast i njena vlada funkcionišu u stalnoj krizi i bez neophodne podrške u parlamentu, jer nema ko da je sruši, dok god brutalno razara ovu zemlju u svim njenim segmentima, a mi olako očekujemo da se to desi.

Ovom zlu se moramo mnogo ozbiljnije suprotstaviti ili nas neće biti. Osim pokazanog građanskog otpora, neophodno je i mnogo bolje djelovanje opozicije u parlamentu koja ima samo jenog poslanika manje.

Krajnji je čas da opozicija u parlamentu postavi pitanje povjerenja ovoj i ovakvoj vladi i to pitanje drži otvorenim do njenog konačnog pada. Naravno da je bilo mnogo razloga i do sada to da se uradi, ali se sa ovim političkim potezom ne smije više čekati.

Čitaj još:   MIODRAG Živković: Najavljeni popis višestruko opasan za budućnost Crne Gore... (foto)

Moramo koristiti sva raspoloživa demokratska sredstva za rušenje ove, spolja instalirane marionetske vlasti, ako želimo sačuvati svoju zemlju od propasti, satiranja i okupacije…

Izvor Facebook

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more