IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SLINA BROJ DVA: Niko svoje saradnike ne ponižava sa takvom strašću i uzivanjem kao Aleksandar Vučić… (foto)

Na primeru Vulina, svaka iole normalna osoba moze videti da je sa Vučićem nemoguće biti u nekim normalnim odnosima, a kamoli u prijateljskim, ako je u pitanju rast ili očuvanje rejtinga, nema toga što Vučić neće uraditi, ko god da je sa druge strane….

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, subota, 25.09.2021…00. 19…  SLINA BROJ DVA: Niko svoje saradnike ne ponižava sa takvom strašću i uzivanjem kao Aleksandar Vučić… (foto)

To se najbolje videlo na predlogu Zakona o policiji koji je kao nijedan zakon ranije pretio da Srbiju, bar kada je o zakonskoj regulativi reč, približi nacističkoj Njemačkoj.

Nema ko se nije oglasio povodom ovog sramnog predloga zakona. Kada se kritikujući zakon i iznoseći vrlo jasne i argumentovane zamerke na račun predlozenog teksta, javnosti obratila i Marinika Tepić, usledio je odgovor policije, čitaj ministra i pukovnika Vulina.

U teškom mukom sročenom saopštenju MUP- a, primedbe Marinike Tepić su označane kao “nesuvisle i netačne” uz poziv da “tekst Nacrta zakona, za početak makar pročita”.

U nastavku saopštenja MUP-a, punom trivijalnosti i ispraznih besmislica svim kritičarima ovog skandaloznog zakona je poručeno da MUP “ipak očekuje veći stepen ozbiljnosti” u komentarisanju tog važnog zakona, te je nama kritičarima istog, još jednom preporučeno da ga “za početak pročitamo”. Saopštenje je slavodobitno čitano celog dana na svim režimskim medijima, a ugurano je i na naslovne strane svih partijskih glasila tabloidnog karaktera…

Marinika TepićMarinika Tepić

A onda šamar koji se pretvorio u aplauz po obrazima i kofa hladne vode po uspaljenoj glavi. ON je lično naredio da se zakon povuče dok se još ni mastilo nije osušilo sa odgovora upućenom Mariniki.

On lično je druga pukovnika otreso ko slinu, kao da taj nadimak još davno nije kaparisao Nebojša iz Beograda. Pa je još i cipele obrisao o zapanjenog pukovnika. Daleko bilo da je Vučić kazao da je Marinika, uz armiju drugih kritičara zakona u pravu. Ali svima je jasno da je Vučiću nekom dobrano izvukao uši zbog predloga ovog zakona na kom bi mu pozavideli i nacisti u Hitlerovoj Njemačkoj.

Čitaj još:   Vučić objavljuje danas ime mandatara za sastav nove vlade... (foto i video)

Između brojnih budalaština u ovom zakonu zbog kog je i Vučić morao da crveni, jedna od najvećih je predviđeno formiranje pomoćne policije.

Čovječanstvo se sa pojmom pomoćne policije prvi put susrelo posle dolaska na vlast Adolfa Hitlera 1933. god. Tada su u Njemačkoj formirane jedinice Sucmanšafta, pomoćne policije za očuvanje javnog reda i mira, čitaj odredi batinaša koji su imali zadatak da obračunavaju sa malobrojnom preostalom opozicijom Adolfu Hitleru.

Kasnije su od njemačkoh kolaboracionista, jedinice pomoćne policije formirane na okupiranim područjima Poljske, Litvanije, Letonije, Estonije, Belorusije i Ukrajine sa zadatkom da pomažu zloglasnim Ajzancgrupama prije svega u sprovođenju Holokausta. Prvo je valjalo istrebiti opoziciju, a onda sve druge koji su prljali čistotu više rase…

Srđan Milivojevic FOTO: Direktno.rsSrđan Milivojevic FOTO: Direktno.rs

Mogu samo da zamislim koliko je u Srbiji ostalo ucveljenih batinaških odreda, koji su već maštali da će postati uniformisani pomoćnici pukovnika Vulina. Koliko je odbjeglih pacijenata iz Laze sebe konačno prvo i vidjelo u admiralskim uniformama. Kad može Vulin da bude pukovnik, što ne bi mogli oni da glume i Napoleona ako treba, samo zarad vođine sreće.

Ali avaj njima kukavcima. Jednim potezom ruke, zajedno sa njihovim fantazmima i vlažnom snovima, obrisao ih je gazda kao da ne postoje. Ma pogledao ih nije kad je viknuo: “Mesto!” Zapanjeni pukovnik je dobio i jedno Čibe, praćeno mrkim pogledom.

Čitaj još:   STRAVIČNA NESREĆA: Direktan sudar od SILINE UDARA JEDNO VOZILO SE PREVRNULO... (foto)

Aleksandar VulinAleksandar Vulin

I gde će sada svi ti bezuspešno liječeni pacijenti da se uhljebe? Pogotovo kad je u vikendici u Ritopeku proglašen stečaj. Pa nazad u “Lazu”.

Zar ne vidite da ova vlast u poslednje vreme sve više najavljuje ulaganja u te ustanove i u zatvore.

Pa posle kažite da naprednjaci ne brinu o sebi!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

izvor Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more