IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZDRAVKO Čolić: Prva ljubav mu je bila čuvena sarajevska glumica JASNA… (foto i video)

LEGENDA SARAJEVA Pjevač Zdravko Čolić već godinama voli samo jednu ženu svoju suprugu Aleksandru, s kojom ima dvije ćerke, ali malo ko zna ko je bila Čolina prva ljubav…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 26.09.2021…00. 39… ZDRAVKO Čolić: Prva ljubav mu je bila čuvena sarajevska glumica JASNA… (foto i video)

Riječ je o jednoj od poznatih sarajevskih glumica, Jasni Orneli Beri.

Početkom sedamdesetih godina oboje su živjeli u rodnom gradu u Sarajevu, a tada je došlo do susreta nakon kojeg je odmah planula ljubav.

„Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari“.

„Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvijek imati jedan dio mog srca koji je rezervisan samo za njega. Pogotovo zato što samo imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život“, rekla je glumica, za rijetke printane medije koji su je odobrovoljili a i da podijeli svoju životnu priču.

Čitaj još:   Dalila i Dejan, diskvalifikovani: Kazna za bračni par, biće paprena... (foto i video)

Putevi su im se razdvojili, ali su se prvi put poslije rata ponovno sreli u Beogradu.

Jasna je priznala da im je susret bio vrlo emotivan, a za Čolu kaže da je osoba koja širi pozitivnu energiju i da i dalje ima ono nešto, da je dobar čovjek.

„To je i dalje ljubav koju ne možete držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji. Prije svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pjesmu ‘Noć mi te duguje'“, zaključila je sarajevska glumica Jasna Orneli Beri.

Malo je poznato da je jedan od najvećih hitova Zdravka Čolića, pjesma “Noć mi te duguje”, posvećena glumici Jasni Orneli Beri.

izvor iBalkan.net / Direktbo.rs

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more