IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEVJEROVATAN SNIMAK: Žena vozač preletjela devet traka bez sudara, kako je sve završilo… (foto, video)

Umjesto da skrene desno i priključi se na veliku glavnu cestu, vozačica je iz sporedne ceste preletjela čak sedam prometnih traka, pritom prešla preko dva vozna ostrva, pa preletjela preko još dvije trake manje paralelne ceste…

HILUXSOM: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 28.09.2021…17. 49…  NEVJEROVATAN SNIMAK: Žena vozač preletjela devet traka bez sudara, kako je sve završilo… (foto, video)

Nevjerovatna snimka dolazi iz Australije, gdje je policijska kamera zabilježila prelet Toyotinog pickupa preko devet prometnih traka.

Umjesto da skrene desno i priključi se na veliku glavnu cestu, vozačica je Hiluxom iz sporedne ceste preletjela čak sedam prometnih traka, pritom prešla preko dva kolnička otoka, pa preletjela preko još dvije trake manje paralelne ceste.

Svoj je “let” njezin pickup kamionet završio u izlogu jedne trgovine na potpuno suprotnoj strani ceste.

Čitaj još:   BUDVA I DALJE PUNA PA I PRVOG DANA 2023: Trg puniji nego za doček Nove godine, zvijezde večeri Dino Merlin, Senidah i Sara Jo... (foto, video)

Spletom je okolnosti izbjegnut sudar s drugim automobilima – Hilux je prošao između nadolazećih i zaustavljenih automobila kao u video igri. Vozačica i dijete koje se nalazilo u vozilu samo su lakše ozlijeđeni. Iz policije su izjavili kako je nevjerovatna sreća da niko drugi nije ozlijeđen u ovoj nezgodi.

Pogledajte službenu snimku događaja s Facebook profila policije Sjevernog teritorija.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more