IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RATNI ZLOČINAC IZ BEOGRADA POZAVO NA RAT: “Srpski helikopter bi polupao sva vozila ROSU za…” (foto, video)

Ratni zločinac je izjavio, u programu Happy TV, da jedan srpski helikopter ima takvu vatrenu moć da bi sva vozila ROSU polupao za 15- 20 minuta…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, utorak, 28.09.2021…00. 19… RATNI ZLOČINAC IZ BEOGRADA POZAVO NA RAT: “Srpski helikopter bi polupao sva vozila ROSU za…” (foto, video)

Osuđeni ratni zločinac i predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, gostujući na Happy TV, izjavio je da su Albanci spremali uslove za novu “Oluju” na Kosovu i Metohiji.

Ipak, Šešelj kaže da se sada Albanci kolebaju, jer su “svjesni da će Srbija iskoristiti svoju kompletnu vojnu moć da spriječi novi egzodus Srba”.

“Oni bi sad da se situacija smiri, ali krivicu prebacuju i na srpsku i na albansku stranu, što mi ne smijemo dozvoliti”, rekao je Vojislav Šešelj.

Čitaj još:   Brojke za NEVJEROVATI: RAFA Nadal igrao ZASTRAŠUJUĆE u Parizu ... (foto i video)

Ratni zločinac je izjavio, u jutarnjem programu Happy TV, da jedan srpski helikopter ima takvu vatrenu moć da bi sva vozila ROSU polupao za 15-20 minuta.

Šešelj kaže da je jedini način za izlazak iz trenutne krizne situacija na Jarinju da se Albanci vrate na početne pozicije…

Izvor (SB)

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   SARAJEVO, POZNATA IMENA BUDUĆIH MINISTARA U VIJEĆU MINISTARA BiH: Ambasadorica u SAD- u buduća ministrica vanjskih poslova...
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more