IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 30. septembar 2021. godine

Ovan zapostavlja partnera, Bik spreman za izazove, Blizanci traže savjet, Rak smiren, Lav kreativan, Djevici zavide, Vaga originalna, Škorpija sarkastična, Strijelac uzdržan, Jarcu slijedi solidan dan, Vodolija se prilagođava, a Ribe previše samokritične. Ovo je dnevni horoskop za 30.09.2021. godine.

OVAN

Sklapanje novog dogovora će vam biti veoma značajno za posao na duže staze u budućnosti. Flertujete sa osobom koja vam se dopada i spremni ste da uskoro pređete sa riječi na djela. Problemi sa disajnim putevima.

BIK

Zadovoljni ste situacijom na polju posla. Možete da očekujete da će povoljno stanje da vam se nastavi. Osjećate se dobro pored voljene osobe koja vam pruža ljubav i nježnost. Moguće je da ste skloni gojenju.

BLIZANCI

Pokušajte da stvari gledate sa neke vedrije strane. Problemi koji vas muče na poslu nisu nerješivi. Važno vam je da na ljubavnom planu budete iskreni sa voljenom osobom i da pokažete osjećanja. Moguća je glavobolja.

RAK

Maksimalno ste fokusirani na posao koji vam je sada prioritet. Spremni ste da riješite neke važne stvari danas. Dopada vam se osoba koja bi mogla da bude povezana sa nekom daljinom ili putovanjima. Prijala bi vam meditacija.

LAV

Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju i posao vam dobro funkcioniše sada. Ne želite da forsirate nova dešavanja. Smatrate da nova ljubav treba da vam se desi sasvim spontano. Dobro se osjećate.

Čitaj još:   DAVOR Đenero: Popis je zamka za crnogorske suvereniste... (foto)

DJEVICA

Ako želite da ostvarite poslovno napredovanje, biće važno da pokažete i neke socijalne vještine Ukoliko vam se dopada osoba koja je zauzeta, mogli biste da imate nove ljubavne probleme i patnje. Koža vam je osjetljiva.

VAGA

Očekuje vas dosta sreće na polju posla. Moguće je da ćete imati i neki novi priliv finansija. Dopada vam se osoba koja pokazuje da ne želi ozbiljnu vezu, već samo neobavezne susrete povremeno. Smanjite unos masne hrane.

ŠKORPIJA

Nemate probleme na polju posla. Današnji dan vam je generalno miran i povoljan. Teško vam je da priznate ono što osjećate prema svojoj simpatiji jer su okolnosti vašeg upoznavanja komplikovane. Izbjegavajte alkohol.

STRIJELAC

Dobićete neke dobre vijesti od poslovnog partnera. Očekuje vas šansa za poboljšanje poslovne situacije. Voljena osoba će vam pokazati da je spremna da bude maksimalno posvećena vašem odnosu. Povedite računa o unosu tečnosti.

JARAC

Imate mnogo novih obaveza koje vas opterećuju, pa će vam oko nekih stvari biti potrebna i pomoć. Moguć je flert u poslovnom okruženju sa osobom koja vas posmatra već neko vrijeme. Moguć je pad imuniteta.

VODOLIJA

Moguće je da sada pokušavate da rješite neke zaostale probleme i dugove iz vaše prošlosti. Moguće je da ste željni novih dešavanja i flerta. Usamljenost vam na ovom polju ni malo ne prija. Moguć je manji pad energije.

Čitaj još:   Medojević: UDBA u CRNOJ GORI ima preko 20.000 AKTIVNIH DOUŠNIKA

RIBE

Ne želite da ostanete na istom poslu i uradićete ono što možete kako bi došli do promjene. Moguće je da je voljena osoba pokazala da vam je vjerna i posvećena i da želi nešto ozbiljnije sa vama. Prijaće vam fizička aktivnost.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more