IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KONJEVIĆ- ABAZOVIĆU: A, što me gledate, trenutak koji je obilježio sjednicu Odbora za bezbjednost…(foto, video)

Konjević je rekao Abazoviću da je pokušao u jednom trenutku da “sve ljude koji politički drugačije misle povodom događanja na Cetinju 4. i 5. na neki način proglasite ekstremistima”…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 29.09.2021… 10. 49… KONJEVIĆ- ABAZOVIĆU: A, što me gledate, trenutak koji je obilježio sjednicu Odbora za bezbjednost…(foto, video)

“Ako sam ja podstrekivač, zašto su Milan Knežević i Andrija Mandić po osnovu esktremizma na mjerama tajne službe? Što me gledate?”, riječi su predsjednika SDP- a Raška Konjevića upućene juče potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću, koje su obilježile maratonsku sjednicu skupštinskog Odbora za bezbjednost i obranu na kojoj se raspravljalo o dešavanjima na Cetinju 4. i 5. septembra.

Konjević je rekao Abazoviću da je pokušao u jednom trenutku da “sve ljude koji politički drugačije misle povodom događanja na Cetinju 4. i 5. na neki način proglasite ekstremistima”.

Čitaj još:   ERVIN Ibrahimović: BS će prisustvovati inauguraciji JAKOVA Milatovića, Otvoreni Balkan nema našu podršku...

Abazović je tu reagovao i kazao da “su oni podstrekivači”, aludirajući na poslanika SDP-a.

Konjević je potom pitao Abazovića – “Ako sam ja podstrekivač, zašto su Milan Knežević i Andrija Mandić po osnovu ekstremizma na mjerama tajne službe?”

“Što me gledate na takav način. Gospodine Abazoviću, vi ste meni rekli da sam ja podstrekivač, spustićemo se dolje pa ćemo razjasniti ko je podstrekivač, ekstremista…”, rekao je Konjević.

Abazović je kazao da može i pred kamerama da rasprave ta pitanja, a složio se i Konjević.

Predsjednik Odbora Milan Knežević rekao je Abazoviću i Konjeviću da se “ne pobiju ovdje zbog njega i Mandića”.

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more