IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Milačić pozvan na saslušanje zbog objave na Fejsbuku

Predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini Marko Milačić pozvan je u Specijalno policijsko odjeljenje na davanje izjave, zbog objave na njegovoj Fejsbuk stranici.

“Poziv u Specijalno policijsko odjeljenje, po nalogu Glavnog Specijalnog tužioca Milivoja Katnića, i to zbog političkog saopštenja koje je preneseno na Fejsbuku, doživljavam klasičnim pritiskom odlazećeg i duboko korumpiranog Tužilaštva, koje je direktno povezano sa DPS-om, na novu vlast, čiji je Prava Crna Gora dio”, saopštio je Milačić.

On je kazao da je DPS-u, s obzirom da su izgubili ključne poluge vlasti i izbore, ostalo jedino Tužilaštvo i sa njim povezane policijske strukture, “kako bi pokušavali da svakojakim, naravno u suštini jalovim, pritiscima destabilizuju novu vlast i zemlju što su naravno pokušali 5. septembra na Cetinju i što im nije prošlo”.

“Ovaj poziv dolazi nedugo nakon što sam podnio krivičnu prijavu protiv doskorašnjeg lidera ovih i sličnih struktura Zorana Lazovića, kao i nakon što sam javno i u Skupštini Crne Gore u lice kazao svu istinu Milivoju Katniću, tako da ovaj poziv vidim i kao neku vrstu osvete, što kod mene, a oni to odlično znaju, niti pali, niti je ikada palilo, pa je stoga običan pucanj u prazno…

Čitaj još:   Janjuš progovorio o Maji i Eni i nasmijao sve u studiju: Odnose nisam imao 11 mjeseci! (foto i video)

Na poziv ću se, sa zadovoljstvom odazvati, ne zato što vjerujem ovim odlazećim i kriminogenim strukturama već da bih u zapisnik, sa njihovim pečatom, kazao punu istinu ne o nekakvom Premijerovom navodnom negativnom djelovanju, naprotiv, već o njihovom anti-Ustavnom i pučističkom djelovanju na Cetinju 5. septembra”, saopšti je Milačić.

On je još jednom pozvao kolege iz parlamentarne većine “da hitno i neizostavno reformišemo Tužilaštvo”.

“I pošaljemo poruku jedinstva i sloge u borbi protiv organizovanog kriminala, koja je krucijalna za sve dalje procese demokratizacije”, poručio je Milačić.

izvor: RTVCG

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more