IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Bjelopoljac osumnjičen da je oteo i prodao maloljetnicu iz PLJEVALJA za 500 eura…

Službenici Uprave policije u Pljevljima su rasvijetlili nestanak maloljetne ženske osobe i utvrdili da je ona bila oteta i prodata za određenu sumu novca radi sklapanja nedozvoljneog braka.

Osumnjičeni je lociran i lišen slobode zbog krivičnih djela otmica i trgovina ljudima.

Pljevljskoj policiji je 20. septembra prijavljeno od strane Centra za socijalni rad da su dva lica prijavila nestanak maloljetne ženske osobe iz naselja Trlica u Pljevljima.

Pripadnici policije su odmah preduzeli niz aktivnosti na lociranju nestale maloljetne ženske osobe i kriminalističkim radnjama došli do sumnje da je M.V. (26) iz Bijelog Polja nanio oštećenoj više udaraca u predjelu glave i nasilno je uvukao u svoje vozilo, nakon čega je, kako se sumnja, prevezao u Podgoricu gdje je prodao muškoj osobi za iznos od 500 eura radu sklapanja nedozvoljenog braka.

Čitaj još:   KATASTROFA- MOGUĆE JE I OVA VIJEST: U Rusiji uočen Putinov "nuklearni voz", ide prema Ukrajini... (foto, video)

To lice je maloljetnicu držalo zatvorenu jednoj kući u naselju Konik. Nakon što je saznao da za njom traga policija on je 29. septembra dozvolio joj je da napusti tu kuću.

M.V. je lociran i lišen slobode u Bijelom Polju zbog sumnje da je isti izvršio navedena krivična djela a po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Pripadnici Uprave policije preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica u vezi navedenog događaja i eventualne umješanosti drugih osoba iz Pljevalja, Bijelog Polja ili Podgorice.     

izvor: PVportal.me

LION: Rudar sezonu počine s crno- bijelim u dvomeču s Partizanom…

ŽREB U LIONU: Partizanova sezona opet počinje u Crnoj Gori... Rudar Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more