IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 2. oktobar 2021. godine

Ovan u inicijativi, Bik spreman za novu ljubav, Blizanci nestrpljivi, Rak pod pritiskom, Lav i Djevica nesigurni, zanimljivo poznanstvo za Vagu, Škorpija hladna, problemi za Strijelca, Jarac u naletu, Vodolija opterećena, nesanica za Ribe. Ovo je dnevni horoskop za 02.10.2021. godine.

OVAN

POSAO: Pred vama je važan razgovor sa nadređenima tokom kojeg možete da saznate dosta novih informacija. LJUBAV: Pojavili su se neki novi problemi na vašem polju ljubavi i nije vam baš lako da sve to razriješite. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa gorušicom.

BIK

POSAO: Moguće je da vas hvata nervoza zbog početka novog poslovnog projekta i da povremeno sumnjate u sebe. LJUBAV: Očekuju vas promene na polju ljubavi. Uspećete da osvojite svoju simpatiju posle dužeg vremena. ZDRAVLJE: Problemi sa kožom su mogući.

BLIZANCI

POSAO: Raspoloženi ste za poslovne promejne u narednom periodu. Možete da očekujete da će do vas doći neke nove ponude. LJUBAV: Veoma otvoreno pokazujete svoja osjećanja i spremni ste da budete posvećeni partneru. ZDRAVLJE: Osjetljiv vam je grudni koš.

RAK

POSAO: Moguće je da sada na neki način ispaštate zbog pogrešnih odluka iz prošlosti. Dosta toga vas može na polju posla kočiti. LJUBAV: Moguće su manje svađe sa voljenom osobom. Pred vama je period koji vam donosi neslaganja. ZDRAVLJE: Problemi sa povišenim temperaturom.

LAV

POSAO: Imate velike ambicije ali ne možete odjednom da ostvarite sve velike planove koje imate. LJUBAV: Pred vama je burna faza u kojoj bi na polju ljubavi mogli da imate česte svađe sa partnerom. ZDRAVLJE: Hronični problemi vas prate.

Čitaj još:   DEJAN PROMIJENIO IME! ZBOG PRELASKA NA ISLAM, SPREMAN BIO NA SVE: Sada se zove ZIJAD... (foto, video)

DJEVICA

POSAO: Mogući su manji problemi na poslu. Često ste skloni svađama i nesuglasicama sa poslovnim saradnicima. LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba očekuje previše od vas trenutno. Ne možete da ispunite sve njene želje. ZDRAVLJE: Problemi na nervnoj bazi.

VAGA

POSAO: Kada budete završili sva svoja zaduženja osjetićete veliko olakšanje i zadovoljstvo zbog dobro obavljeng posla. LJUBAV: Voljena osoba bi mogla da pokaže da je spremna da ode korak dalje u odnosu sa vama. ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom.

ŠKORPIJA

POSAO: Skloni ste donošenju brzopletih odluka na poslovnom polju. Potrudite se da vam se to ne obije o glavu. LJUBAV: Nije povoljan dan za početak veze. Pred vama je period u kojem ćete imati emocionalne kočnice. ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su vam naglašeni.

STRIJELAC

POSAO: Moguće je da imate nove komplikacije na poslovnom polju i da vam nije lako da ostvarite sve svoje ciljeve. LJUBAV: Prija vam Blizanac sa kojim možete da ostvarite veoma zanimljiv ljubavni odnos. ZDRAVLJE: Moguće su povrede i prijelomi.

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete biti skloni svađama na poslu. Imate konkurenciju koja vas ne štedi. LJUBAV: Prija vam osjećaj slobode i ne planirate novu vezu. Potrebno vam je neko vreme da posvetite samo sebi. ZDRAVLJE: Osjećate se sasvim dobro.

VODOLIJA

Čitaj još:   DANAS, KAO DA SE SPREMA- POTOP: Do srijede nestabilno vrijeme, nakon toga sunčanije i koliko padati u narednih nekoliko dana... (foto)

POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranstvo koje može da vam donese veoma pozitivne poslovne promjene. LJUBAV: Voljena osoba je spremna da vam pokaže njena iskrena osjećanja. Povoljan vam je dan za polje emocija. ZDRAVLJE: Izbjegavajte alkohol i poroke.

RIBE

POSAO: Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni manjim poslovnim problemima. LJUBAV: Očekuju vas manje svađe u odnosu sa partnerom koji pokazuje da je nekada previše tvrdoglav. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more