IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠEJLU 19- GODINA JE UBIO NEVJENČANI SUPRUG: Nju je usmrtio, oca ŠABANA joj je teško ranio… (foto)

Uviđaj je okončan, nakon čega su policajci nastavili da izuzimaju tragove iz vozila koje je osumnjičeni koristio…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 03.10. 2021… 00. 57 … ŠEJLU 19- GODINA JE UBIO NEVJENČANI SUPRUG: Nju je usmrtio, oca ŠABANA joj je teško ranio… (foto)

Devetnaestogodišnja Šejla Bakija ubijena je iz vatrenog oružja, dok je njen otac, 42- godišnji Šaban Bakija teško ranjen u pucnjavi na Karabuškom polju u Tuzima koja se dogodila prije 2 dana.

Na njih je iz pištolja pucao 28-godišnji Ilir Đokaj, saopćeno je iz policije, javljaju crnogorske “Vijesti”.

Vijestima je nezvanično rečeno da je Đokaj bio nevjenčani suprug ubijene djevojke koji je nakon pucnjave automobilom Audi pobjegao do centra Tuzi, a zatim pješke u istražiteljima za sada nepoznatom pravcu.

Uviđaj je okončan oko 18 sati, nakon čega su policajci nastavili da izuzimaju tragove iz vozila koje je osumnjičeni koristio.

Čitaj još:   Rasplamsao se rat klanova, vođa škaljaraca poručio: Znamo šta nam je činiti...

-Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je B. Š. (19) pogođena sa više projektila, od kojih je smrtno stradala, a da je njen otac B.Š. (42) teško tjelesno povrijeđen. Ranjeni B.Š. operisan je u Kliničkom centru. Izuzeto je više tragova i izdata naredba za obdukciju tijela stradale B.Š., rekla je tužiteljka Ana Radović.

U međuvremenu društvene mreže su preplavile objave podrške svim ženama koje su žrtve nasilja u porodici, te apeli nadležnima da reaguju dok ne bude kasno.

izvor Vijesti.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more