IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ POZVAO I PROZVAO SAMOG SEBE: “Spreman sam za poligraf…” (foto, video)

“Svakoga dana izbace hiljadu laži sa ciljem da se Srbija sruši”, kaže Aleksandar Vučić

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 03.10. 2021… 00. 57… VUČIĆ POZVAO I PROZVAO SAMOG SEBE: “Spreman sam za poligraf…” (foto, video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da niko nije zaštićen i da će ići na poligraf, prenose srbijanski mediji.

“Niko nije zaštićen. Pa ni ja nisam zaštićen. Ja sam rekao, ići ću na poligraf, pa da vidimo ko govori istinu”, rekao je predsednik.

“Rekao sam i za Belivuka: ići ću na poligraf bilo kada! Oni koji me optužuju nemaju ništa, ni protiv mene, ni protiv Andreja, niti bilo koga drugog iz moje porodice… 

Svakoga dana izbace hiljadu laži sa ciljem da se Srbija sruši. I poslije mene će doći neko ko im neće biti po volji, tada će se videti da nije problem u Vučiću, već u Srbiji koja mora da bude mala i zgažena. U to nemojte da imate nikakve sumnje”, rekao je Vučić, dodajući da to govori on, čovek sa velikim iskustvom i koji je postigao da ima prijatelje širom sveta, a da ga neprijatelji poštuju.

Čitaj još:   Srpski nacionalni savjet obmanuo javnost: Ko je bio u Kučima dio izborne kampanje Krivokapića... (foto i video)

“Rušit ću sve neprijatelje Srbije”, rekao je Vučić i dodao da ne treba imati sumnje da pojedini ljudi i iz Beograda i iz stranih centara moći žele da vide malu Srbiju.

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   PODGORICA- Lekić počinje razgovore sa većinom: Stigli Abazović, Mandić, Medojević, Knežević, Joković, Bečić… (foto)