IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKORO SEDAM SATI Fejsbuk, Instagram i WhatsApp bili su nedostupni: Neke od mreža se vraćaju u funkciju… (foto)

Podsjetimo, šef tehničkog odseka Fejsbuka Majk Šrefer oglasio se na Tviteru i objavio da ova kompanija ima problema sa umrežavanjem, te da timovi rade da što brže otklone ove probleme…

NEW YORK: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 05.10. 2021… 00. 37…SKORO SEDAM SATI Fejsbuk, Instagram i WhatsApp bili su nedostupni: Neke od mreža se vraćaju u funkciju… (foto)

Naime, Fejsbuk je počeo normalno da radi, Instagram takođe, više se na početnoj strani ne pojavljuje „eror“, dok WhatsApp nije u potpunosti proradio.

Podsetimo, šef tehničkog odseka Fejsbuka Majk Šrefer: „Najiskrenije se svima izvinjavamo zato što je došlo do prekida u radu. Imamo problema sa umrežavanjem i timovi rade što je brže moguće da otklone greške i obnove rad što je brže moguće“, napisao je Šrefer.

Čitaj još:   Pismo novinara Dodiku: TI SI ZLO, IDI, VEĆ UVELIKO KASNIŠ...

Inače, bogatstvo osnivača Fejsbuka za samo nekoliko sati umanjeno je za sedam milijardi dolara zbog višesatnog prekida rada popularne mreže, naveo je Blumberg.

Zanimljivo je i da se ovo dešava samo dan pošto je Fransiz Haugen, uzbunjvač iz Fejsbuka, otkrila u jednom intervjuu da ova društvena mreža daje prednost profitu nad javnim dobrom.

Svoje tvrdnje potkrepila je sa više od deset hiljada stranica internih istraživanja i dokumenata…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more