IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Navijači Zvezde i Igokee: Dodik nas pljačka! (foto)

Umjesto praznika košarke, kada su derbiji ovakvog tipa u pitanju, u Laktašima vlada veliko nezadovoljstvo navijača…

LAKTAŠI: Regija, Sport, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 10.10.2021…19.35… Navijači Zvezde i Igokee: Dodik nas pljačka! (foto, video)

U Laktašima se upravo igra utakmica 3. kola ABA lige između Igokee i Crvene zvezde, a domaći tim vodio je na poluvremenu čak 22 poena razlike.

Međutim, umjesto da bude praznik košarke, kada su derbiji ovakvog tipa u pitanju, u Laktašima vlada veliko nezadovoljstvo navijača.

Naime, ljudi su ogorčeni na Vučićevog ortaka Milorada Dodika, alfe i omege Igokee, koji je udario po džepu narod, pa je tako, ulaznica za utakmicu između Igokee i Crvene zvezde koštala čak 40 km, odnosno oko 2.400 dinara ili 20 eura.

Prosječna maksimalna cijena u toku sezone je, inače, dva puta manja.

Čitaj još:   Koji medicinski problem, ukazuju da su vam suha usta ... (foto)

Primera radi, cijena karte za evroligašku utakmicu Crvene zvezde i Žalgirisa koja je na programu u srijedu i odnosi se na lože na sjevernim i istočnim tribinama bilo da su bočne ili centralne ne premašuju 2.500 dinara. Ima i jeftinijih…

Pritom, navijači su se požalili na to što djeci mlađoj od sedam godina nije bio dopušten ulaz bez karte.

izvor Direktno.rs

Čitaj još:   Teška nesreća autobusa na autocesti A4: Poginulo najmanje 12 osoba više od 25 teško povređeno- vozač zaspao! (foto. video)
Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more