IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Uhapšeno bezbjednosno interesantno lice… (foto)

Pljevaljska policija uhapisla je bezbjednosno interesantnu osobu G.P. (38) zbog sumnje da je ispred noćnog kluba u Pljevljima nanio teške tjelesne povrede D.S. (21)…

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 10.10.2021… 11.35…  PLJEVLJA: Uhapšeno bezbjednosno interesantno lice… (foto)

Kako je saopšteno iz policije D.S. je prijavio policiji da ga je ispred jednog noćnog kluba fizički napalo njemu nepoznato muško lice i zadalo mu udarce u predjelu lica.

Nakon prijave on je prevezen u Medicinski centar Pljevlja na ukazivanje ljekarske pomoći gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede u vidu frakture nosa.

Službenici Uprave policije u Pljevljima uhapsili su bezbjednosno interesantno lice zbog sumnje da je ispred noćnog kluba u tom gradu jednom muškarcu nanio teške tjelesne povrede.

“D.S. (21) je prijavio policiji da ga je ispred jednog noćnog kluba fizički napalo njemu nepoznato muško lice zadalo mu udarce u predjelu lica. On je prevezen u Medicinski centar Pljevlja na ukazivanje ljekarske pomoći gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede u vidu frakture nosa. Slobode je lišeno bezbjednosno interesantno lice G.P. (38) iz Pljevalja koje je zaposleno kao obezbjeđenje noćnog kluba ispred kojeg je fizički napao D.S. i nanio mu povrede”, saopšteno je iz policije

Postupajući po naredbi nadležnog sudije policija je izvršila pretres stana i vozila koje koristi G.P,  i tom prilikom je u vozilu pronađen i oduzet pištolj marke „Glock“ a vozilo je oduzeto radi provjera.

Čitaj još:   PLJEVLJA: Stradao, prilikom sječe bukovog drveta...

G.P. je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima…

izvor CdM.me  

LION: Rudar sezonu počine s crno- bijelim u dvomeču s Partizanom…

ŽREB U LIONU: Partizanova sezona opet počinje u Crnoj Gori... Rudar Read more

PLJEVLJA: Partizan opravdao ulogu favorita protiv Rudara, grad rudara zakinut…

Grad rudara PLJEVLJA su zakinuta samom cinjenicom da nisu mogli Read more